Bence GTA 5 verecek bu haftanın icindeİlk oyun bugün (13/12/2023) verilecek hangi oyunu/oyunları verir sizce?
konusu açıldıysa, bu konuyu raporlayın.
Yok artık sendeGuzel oyun verecek İnşallah RDR2 bekliyorum.
gta v nasıl verildikâr edemeyen bir şirketin böyle bir yükün altına girceğini sanmıyorum.
Konuyla alakasız ama RDR2 250TL indirimi bitti mi? Ne zaman bitecek eğer RDR bedavaya vermezse alacağımGuzel oyun verecek İnşallah RDR2 bekliyorum.
10 aralıkta bitiyor.Konuyla alakasız ama RDR2 250TL indirimi bitti mi? Ne zaman bitecek eğer RDR bedavaya vermezse alacağım
Bu bedava oyun vermeleri yılbaşına kadar mı?10 aralıkta bitiyor.
Galiba bilmiyorum.Bu bedava oyun vermeleri yılbaşına kadar mı?
tamam da o oyunu ilk zamanlar verdi. Şuan RDR 2 aşırı popülerken ve üstüne kapış kapış giderken asla beleşe vereceklerini sanmıyorum.gta v nasıl verildi
bi kaç kişi 10 ocağa kadar 16 oyun vereceğini söylemişti.Bu bedava oyun vermeleri yılbaşına kadar mı?
Oda 10 Ocakta biticekmişGaliba bilmiyorum.
RDR 2 verirlerse en son oyun verişlerinde verirler bence, şimdi RDR2 aldıktan sonra bedava verirlerse sıkıntıtamam da o oyunu ilk zamanlar verdi. Şuan RDR 2 aşırı popülerken ve üstüne kapış kapış giderken asla beleşe vereceklerini sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi kaç kişi 10 ocağa kadar 16 oyun vereceğini söylemişti.
3 Ocağa kadar bekleyin vermediyse vermez alın geçin 3 ocaktan önce iyi bir oyun verirse zaten rdr vermezOda 10 Ocakta biticekmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
RDR 2 verirlerse en son oyun verişlerinde verirler şimdi RDR2 aldıktan sonra bedava verirlerse üzülürüm
1500 TL steam'dabi cacığa benzemiyor ama sırf 500 TL diye attım sepete
Kanka siz inanıyor musunuz RDR 2 verileceğine, nereden yayıldı bu?3 Ocağa kadar bekleyin vermediyse vermez alın geçin 3 ocaktan önce iyi bir oyun verirse zaten rdr vermez