Neler Yeni

Epic games'in yarın vereceği oyun.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Tamam o zaman ana konu acalim orayi kullanalim ama kimse uymuyorki herkes kendi aciyor bende o yuzden aciyoru.
Herkes açıyor diye bu size açma hakkır vermiyor. Ana konu açıldı fakat o kadar fazla böyle konu açıldığı için arada kaynadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim aşşağilayici değilki
Kardeş kelimesi, kendinden küçük gördüğün kişilere kullanılan bir kelimedir. Aynı anneden de gelmediğimize göre.

Impe

80+ Silver
Herkes açıyor diye bu size açma hakkır vermiyor. Ana konu açıldı fakat o kadar fazla böyle konu açıldığı için arada kaynadı
Yoo ben istediğim konuyu açarim hakkim var

Kardeş kelimesi, kendinden küçük gördüğün kişilere kullanılan bir kelimedir. Aynı anneden de gelmediğimize göre.
Kardes abi gibi bunlar daha cok samimiyet gibi kullanilabiliyor

emrequex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emre blabla

Kardeş rahatsız oluyorsan girmezsin konuya. Bu kadar gündem olan bir şey için konu açılması gayet normal. Ne yazayım Google'a? Yarın ki epic games oyunu ne olacak acaba? mı yazayım.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Kardeş rahatsız oluyorsan girmezsin konuya. Bu kadar gündem olan bir şey için konu açılması gayet normal. Ne yazayım Google'a? Yarın ki epic games oyunu ne olacak acaba? mı yazayım.
Şuan buradan senin tahmin alman neyine yarayacak? Bana sadece bunu söyle. Oyunu daha erken alabilecek misin? Hayır. Burada verilen tahminlerin anlamı var mı? Yok.

emrequex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Emre blabla
Şuan buradan senin tahmin alman neyine yarayacak? Bana sadece bunu söyle. Oyunu daha erken alabilecek misin? Hayır. Burada verilen tahminlerin anlamı var mı? Yok.
Sadece işime yarayacak şeyler için mi konu açabilirim? Böyle bir kural mı varmış forum da. Kusura bakma bilmiyordum :D. Merak ettim açtım konuyu gayet normal. Rahatsız oluyorsan bakmazsın. Güzelim konuyu ne hale getirdin...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,555
Üyeler
162,024
Son üye
kingcapxuter
Top Bottom