Neler Yeni

Epic Games Sonraki Ücretsiz Oyun Tahmini (19.12.2020)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Tahminimiz doğru çıktı, The Long Dark... Geçtiğimiz hafta alıp da bir sorundan dolayı iade etmiştim. İyi ki de etmişim!

gkhanugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Gökhan Uğur
Tebrikler, bravo. Mükemmel tespit.
20.12.2020 için internette alttaki gibi görsel var. Tahminin nedir ? :)

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    522.2 KB · Hit: 87

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ben fotoğraftaki simgeyi, Defense Grid'deki imlece benzettim. Zaten okuduğum kadarıyla çoğu kişi de aynı fikirde. Ama 2008 yapımı bir oyunu vereceklerini sanmıyorum. Simgeyi bir de Rainbow Six Siege oyunundaki bir operatörün aletine de benzetenler olmuş ancak hali hazırda indirimde olan ve sadece bir karakterin özelliğine bakarak oyun vereceklerini düşünmüyorum keşke olsa... Şu anlık tahminim pek emin olmamakla birlikte Defense Grid, başta söylediğim gibi vereceklerini sanmam ama simgeyi başka bir şeye benzetemedim, umarım daha güncel ve daha kaliteli oyunlar verirler.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
1608396329106.png

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,957
İsim
.
Ben fotoğraftaki simgeyi, Defense Grid'deki imlece benzettim. Zaten okuduğum kadarıyla çoğu kişi de aynı fikirde. Ama 2008 yapımı bir oyunu vereceklerini sanmıyorum. Simgeyi bir de Rainbow Six Siege oyunundaki bir operatörün aletine de benzetenler olmuş ancak hali hazırda indirimde olan ve sadece bir karakterin özelliğine bakarak oyun vereceklerini düşünmüyorum keşke olsa... Şu anlık tahminim pek emin olmamakla birlikte Defense Grid, başta söylediğim gibi vereceklerini sanmam ama simgeyi başka bir şeye benzetemedim, umarım daha güncel ve daha kaliteli oyunlar verirler.
Mayın a benziyor aslında
Umarım iyi bir savaş oyunu verirlee

gkhanugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Gökhan Uğur
Yalan reis inanma
Ben şahsen inanmıyorum
İlk attıkları sahte çıktı, sonra iki oyunu ekleyip salladılar yine tutmadı. Bakalım bu sefer tutacak mı :D inanmıyorum da biraz kaliteli atsalar keşkee en azından heyacanlı bekleyiş olur

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bu nasıl liste ya, üzdün :(
İlk iki liste gibi sonrası sallamasyondur inşallah :D
Umarım, bu liste gerçekten beklentilerin bayağı altında. Bu listenin arasında oynayacağım üç youn olur: Alien Isolation, Jurrassic Park Evolution ve Stranded Deep. Diğerlerinin hepsi ya ben de var ya da sevdiğim yapımlar değiller.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,957
İsim
.
İlk attıkları sahte çıktı, sonra iki oyunu ekleyip salladılar yine tutmadı. Bakalım bu sefer tutacak mı :D inanmıyorum da biraz kaliteli atsalar keşkee en azından heyacanlı bekleyiş olur
Bir pes bekliyorum
Birde thief simulator
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım, bu liste gerçekten beklentilerin bayağı altında. Bu listenin arasında oynayacağım üç youn olur: Alien Isolation, Jurrassic Park Evolution ve Stranded Deep. Diğerlerinin hepsi ya ben de var ya da sevdiğim yapımlar değiller.
Bir pes 2019
Bir tane de thief simulator
Verse bari

gkhanugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Gökhan Uğur
Hem de eski yapımlar. Bu kadar reklam edip böyle bitirmeyeceklerini düşünüyorum. En azından araya bir iki tane çok satan oyun koyarlar.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ben bir tane "bomba" denilecek oyun bekliyorum şahsen. Atıyorum, Death Stranding gibi. Tekrar ediyorum, "atıyorum" dedim, örneklendirme sadece.

Hem de eski yapımlar. Bu kadar reklam edip böyle bitirmeyeceklerini düşünüyorum. En azından araya bir iki tane çok satan oyun koyarlar.
Bence de, yoksa kendi ayağına sıkmış kadar olur.

Pes 2019 çok sanmıyorum nedense. Ama şimdi aklıma Forza Horizon 4 geldi, düşünsenize verdiklerini...
Bir pes bekliyorum
Birde thief simulator

Bir pes 2019
Bir tane de thief simulator
Verse bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,479
Üyeler