Neler Yeni

Epic Games Sonraki Ücretsiz Oyun Tahmini (19.12.2020)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Şuan beklentim kötü olsa bile resident evil 7 yada the long dark gelebilir
Resident Evil 7 aslına bakılırsa güzel oyun, ama balta ile pek bağdaştıramadım. Ayrıca kendi adıma konuşmam gerekirse ben RE7'yi çok kez bitirdim, onun çıkmasını istemem. Ama çıkarsa çoğu kişi için hoş olur mu, olur.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,888
İsim
.
Geçtiğimiz gün "15 gün, 15 oyun" kampanyasında Cities Skylines oyununu veren Epic Games, bu gün (18.12.2020) ise Oddworld New 'n' Tasty oyununu kullanıcılara ücretsiz olarak verdi. Ancak birçok kullanıcının dikkatini çeken şey, Epic Games'in "Gizemli Oyun" için kullandığı hediye paketleri oldu. Peki, paketlerde bu kadar dikkat çeken şey neydi? Tabii ki de üstündeki şekiller! Cities Skylines oyunu ücretsiz olarak dağıtılmadan önce paketinin üstünde minik binalar, hatta oyunun kısayolundaki simge neredeyse bire bir şekilde resimler arasında bulunuyordu. Daha sonra ise bugün verilen Oddworld New 'n' Tasty oyununun paketindeki testere resimleri dikkat çekti, çünkü oyun içerisinde testerelerin de bol bol bulunduğu bölümlerden geçmeye çalışıyoruz (parkur gibi düşünün). Şimdi ise yarın, yani 19.12.2020 tarihinde verilecek oyun için hazırlanan hediye paketinin üstünde "balta" işaretleri/resimleri var. Benim taminim The Long Dark verilmesi yönünde, peki sizce hangi oyun verilebilir?
Bence the forest
Mesaj otomatik birleştirildi:

The Long Dark verirler umarım
onun için 100 hesap bile açarım
Net the forest

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kardeşim, bu yaptığının pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Epic Games ile ilgili birçok konu açılabilir ve sadece bir başlık altında bunları bulup okumak hem yorucu hem sıkıcı hem de mantıksız olur. Hit kasmak istiyorsan da bence boşa kürek sallıyorsun, yapmaman senin için de bizim için de daha iyi olur.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Bence the forest

Net the forest
The Forest, bak o da çok mantıklı. Elimizde 3 adet oyun var şu anda: The Long Dark, House Flipper, The Forest. Tahminin için teşekkürler, güzel bir tahmin.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Kardeşim, bu yaptığının pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Epic Games ile ilgili birçok konu açılabilir ve sadece bir başlık altında bunları bulup okumak hem yorucu hem sıkıcı hem de mantıksız olur. Hit kasmak istiyorsan da bence boşa kürek sallıyorsun, yapmaman senin için de bizim için de daha iyi olur.
o kadar boş konu forumu kirletiyor.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bomba gibi oyun geliyor demek istemiş de olabilirler 😳

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
bombalarda vardı

hayır bombalarda var long dark olamaz
Bomba yok orda onlar noel ağacına asılan süsler
1608309184311.png

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
o kadar boş konu forumu kirletiyor.
Hepsi boş sayılmaz. Evet, çıkan oyunu söylemek için konu açmak biraz saçma ama fikir sormak için ya da insanların bazı detayları fark etmesini sağlamak için açılan konular veya teknik bir problemden dolayı açılan konular kesinlikle boş değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,483
Üyeler
161,061
Son üye
YunusBG
Top Bottom