Evet, ben de şimdi farkettim.O bomba dediğiniz top tüm kutuların üstünde yok mu ?
House flipper değil onu aklından çıkarThe Forest, bak o da çok mantıklı. Elimizde 3 adet oyun var şu anda: The Long Dark, House Flipper, The Forest. Tahminin için teşekkürler, güzel bir tahmin.
Şaşırtmacalı soruthe forest deil the forest ekranı sarı bro
Bence güzel oyun vermicek the long dark olursa tadından yenmezHouse flipper değil onu aklından çıkar
İnş the long dark tır
Artık bu sefer de kötü verirse ne diyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şaşırtmacalı soru
House Flipper olmayabilir ama House Flipper'daki çekice de benziyor. Ama büyük ihtimal The Long Dark.House flipper değil onu aklından çıkar
İnş the long dark tır
Artık bu sefer de kötü verirse ne diyim
Şaşırtmacalı soru
The forest verirse sert laflar yer epic beyHouse Flipper olmayabilir ama House Flipper'daki çekice de benziyor. Ama büyük ihtimal The Long Dark.
Ben Dying Light umuduyla girmiştim...Bence güzel oyun vermicek the long dark olursa tadından yenmez
Peki, çok ikilemde bırakacak bir soru geliyor! The Forest mı, The Long Dark mı?The forest verirse sert laflar yer epic bey
Umarım the forest dir
Bencede the forest vercekBen Dying Light umuduyla girmiştim...
Peki, çok ikilemde bırakacak bir soru geliyor! The Forest mı, The Long Dark mı?
Edit: The Forest
Bence ikiside harika oyun ama bana göre the forestBen Dying Light umuduyla girmiştim...
Peki, çok ikilemde bırakacak bir soru geliyor! The Forest mı, The Long Dark mı?
Edit: The Forest
İnşaallah The Long Dark verirlerGeçtiğimiz gün "15 gün, 15 oyun" kampanyasında Cities Skylines oyununu veren Epic Games, bu gün (18.12.2020) ise Oddworld New 'n' Tasty oyununu kullanıcılara ücretsiz olarak verdi. Ancak birçok kullanıcının dikkatini çeken şey, Epic Games'in "Gizemli Oyun" için kullandığı hediye paketleri oldu. Peki, paketlerde bu kadar dikkat çeken şey neydi? Tabii ki de üstündeki şekiller! Cities Skylines oyunu ücretsiz olarak dağıtılmadan önce paketinin üstünde minik binalar, hatta oyunun kısayolundaki simge neredeyse bire bir şekilde resimler arasında bulunuyordu. Daha sonra ise bugün verilen Oddworld New 'n' Tasty oyununun paketindeki testere resimleri dikkat çekti, çünkü oyun içerisinde testerelerin de bol bol bulunduğu bölümlerden geçmeye çalışıyoruz (parkur gibi düşünün). Şimdi ise yarın, yani 19.12.2020 tarihinde verilecek oyun için hazırlanan hediye paketinin üstünde "balta" işaretleri/resimleri var. Benim taminim The Long Dark verilmesi yönünde, peki sizce hangi oyun verilebilir?