Senoly 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 2,198 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 979 12 Ağustos 2025 #1 F12 ile alındığı yazıyor nette ama hiçbir şey olmuyor. Print tuşuyla alırsam da gecikmeli alıyor sahne kaçıyor. Nasıl alacağım ekran görüntüsünü?
F12 ile alındığı yazıyor nette ama hiçbir şey olmuyor. Print tuşuyla alırsam da gecikmeli alıyor sahne kaçıyor. Nasıl alacağım ekran görüntüsünü?
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 8,884 Reaksiyon skoru 2,881 12 Ağustos 2025 #2 Senoly yazmış: F12 ile alındığı yazıyor nette ama hiçbir şey olmuyor. Print tuşuyla alırsam da gecikmeli alıyor sahne kaçıyor. Nasıl alacağım ekran görüntüsünü? Devamı için tıklayın... Windows shift s bas epic games bilmiyorum
Senoly yazmış: F12 ile alındığı yazıyor nette ama hiçbir şey olmuyor. Print tuşuyla alırsam da gecikmeli alıyor sahne kaçıyor. Nasıl alacağım ekran görüntüsünü? Devamı için tıklayın... Windows shift s bas epic games bilmiyorum
Senoly 80+ Silver Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 2,198 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 979 12 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Shourd yazmış: Windows shift s bas epic games bilmiyorum Devamı için tıklayın... AMD Adrenalinden ayarladım SS almayı Epic sanırım SS almıyor, teşekkürler.
Shourd yazmış: Windows shift s bas epic games bilmiyorum Devamı için tıklayın... AMD Adrenalinden ayarladım SS almayı Epic sanırım SS almıyor, teşekkürler.