Neler Yeni

Epic Games'ten oyun almayanlar ve Steam fan olanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Eren Cem
Steam her açıdan daha iyi olduğu için gerekirse 50 tl fazla verir genede steamden alırım

Besim Tibuk

80+ Gold
Steam kadar stabil değil diye düşünüyorum. Steam çok sade bir tasarımda, adeta 20 yıl öncesine ait gibi.

GizemliFX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berat
Steamden aldığın zaman oyundan düşen kartlarla, kasalarla oyunu bedavaya bile getirebiliyorken bilmiyorum epicten almaya pek gerek yok.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hepsini tercih ederim bi fanboyluğum yok yani, hangisinde ucuzsa onda alırım

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aksine ben de Epic'in arayüzünü seviyorum. Çok klas duruyor. Steam daha metin tabanlı gibi ki öyle de yani. Arkada sadece lacivert bir tonlama var.
O arayüzü değiştirebiliyorsun diye biliyorum.
Ben uzun bir süre Metro muydu Retro muydu onu kullanmıştım.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Epic üzerinden sadece Ubisoft oyunlarını satın alıyorum. Steam'de yok çünkü. Ubisoft Store'ye göre de indirimli oluyor. Connect'e oyunu bağladığım gibi de Epic'i ivedilikle siliyorum. 50 lira farka kadar benim için bir sıkıntı yok. Epic'te 70 TL olan bir şey Steam'de 100 TL ise Steam'i tercih ederim. Fanboy diyebilirim kendime sanırım. Her oyunumun aynı platformda olmasını seviyorum. Gamepass de kullanmam.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
O arayüzü değiştirebiliyorsun diye biliyorum.
Ben uzun bir süre Metro muydu Retro muydu onu kullanmıştım.
Yok yok ben Steam'in arayüzünü seviyom. Sadece Epic daha bir klas duruyor. Varsayılan Steam iyi bence :D

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Steam fanboyluğu yapıp Epic veya Xbox'tan oyun almayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha doğrusu bu tutum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benim düşüncem boş bir tutum. Gereksiz ve saçma. Ben neresi uygunsa oradan alırım. Yani tek kütüphane takıntım yok. Xbox'tan da alırım, Epic'ten de alırım, Ubisoft Connect Store'dan da alırım. Farketmiyor bana.

Mesela Epic'i severim. Küçük yayıncıları destekler. Sonra Steam %30'luk komisyon alırken Epic Games sadece %12'lik komisyon alıyor.
Alakası Yok İnsanın Kendi Parası istediğini yapar. Fanboyluk deil Takıntı Ve bende Olan Bir Takıntı Fanboy kullanımı doğru deildir Sadece Sevmediğim İçin Kullanmak İstemiyorum Ve en çok işime yarayan da steam kütüphanesi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,338
Üyeler
165,798
Son üye
satasi
Top Bottom