Neler Yeni

Epic gamesten rdr 2 aldım fakat oynayamıyorum

quel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fırat Yılmaz
Oyunu yeni aldım indirdim fakat oyunu açtığımda social club hesabı istiyor. Epic games hesabımda ki eposta ile daha önce social club hesabım vardı onu giriyorum fakat "this epic games account is already linked to a different social club account" şeklinde bir hata geliyor çözüm nedir

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kardeş diyorki hesap kullanılıyor başka hesaptan dene.

Çıkış yapmamış olabilirsin.
Epic games başka bir sosial club hesabına bağlı diyor yani.

quel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fırat Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş diyorki hesap kullanılıyor başka hesaptan dene.

Çıkış yapmamış olabilirsin.
epic games hesabım başka bir social club hesabı ile bağlanmış. Hangi hesap olduğunu hatırlamıyorum nasıl değiştireceğim bunu

Existentia

80+ Silver
epic games hesabım başka bir social club hesabı ile bağlanmış. Hangi hesap olduğunu hatırlamıyorum nasıl değiştireceğim bunu
Web sayfasında bağlı olduğu hesaplar kısmı varsa unlik diyebilirsiniz

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
En iyisi sen epic destek ekibine yaz. Bir ara muhabbet ediyordum. Çok nazik insanlardır.
Çeviri yapıp cevaplıyorlar sanırım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Oyunu yeni aldım indirdim fakat oyunu açtığımda social club hesabı istiyor. Epic games hesabımda ki eposta ile daha önce social club hesabım vardı onu giriyorum fakat "this epic games account is already linked to a different social club account" şeklinde bir hata geliyor çözüm nedir
Epic hesabını önceden farklı bir social club hesabına bağlamışsın , bağlantıyı kesmen gerekiyor.

Epic gamesin sitesinden bağlı hesaplardan veya bağladığın social club hesabına girip bağlantıyı kes

quel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fırat Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Epic hesabını önceden farklı bir social club hesabına bağlamışsın , bağlantıyı kesmen gerekiyor.

Epic gamesin sitesinden bağlı hesaplardan veya bağladığın social club hesabına girip bağlantıyı kes
Farklı bir eposta ile yeni bir social club hesabı açtım otomatik bağlandı oyuna giriş yaptım. Yine de böyle bir sistem olması çok saçma geldi oyuna para verip o kadar indirdik bide girmeye uğraşıyoruz

Top Bottom