Para edecek 3 tane oyun var hadi bilemedin 4, bu hesaba 300-400 den fazla veren olur mu bilemem.DİKKAT: Bazı oyunların bedava verilmiş olması o oyunun değerini düşürmez. Sonuç itibari ile güncel olarak para karşılığı satılıyorlar. Yani gidip de GTA para etmez demeyin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
150 oyunluyu 30'a sattımDİKKAT: Bazı oyunların bedava verilmiş olması o oyunun değerini düşürmez. Sonuç itibari ile güncel olarak para karşılığı satılıyorlar. Yani gidip de GTA para etmez demeyin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hangileri onlar?Para edecek 3 tane oyun var hadi bilemedin 4, bu hesaba 300-400 den fazla veren olur mu bilemem.
Öyle kıytırik adı sanı duyulmamış oyunların resmini koymadım.150 oyunluyu 30'a sattım
Ne 300 ü 500 ü lan. Ben hesapladım. Bazı oyunları saymadım bile 700 lira hesapladım. Sadece bannerlord 200. Sadece Desperedos III 100 lira.300-500 uzun vadeli 500'e satılır
50 oyunluyu 100 e sattım150 oyunluyu 30'a sattım
Ee... iyi de ona bakılırsa Steam hesapları da 1000TL değerindeyken 600 700TL'ye satılıyor. Hele ki bu Epic hesabı ve çoğu indirimle bedavaya geldiği için onları direkt 0'a say çünkü bu hesapları alan onların bedava olduğunu biliyor genelde. Tabi bilmeyen birisine denk getirirsen benim dediğimin zıttını yapabilirsin.Ne 300 ü 500 ü lan. Ben hesapladım. Bazı oyunları saymadım bile 700 lira hesapladım. Sadece bannerlord 200. Sadece Desperedos III 100 lira.
Ne 300 ü 500 ü lan. Ben hesapladım. Bazı oyunları saymadım bile 700 lira hesapladım. Sadece bannerlord 200. Sadece Desperedos III 100 lira.
Sen normal fiyatından hesaplıyorsun ama. Öyle olsa adam gider kendisi alır. Rdr2 mesela en son 100 e düşmüştü burda 70 den hesapla. Cyberpunk u 100 den hesapla. Gta yı 50 den, metro exodusu 40 dan hesapla. Para verilecek 8 oyun var. 400 küsür eder benceNe 300 ü 500 ü lan. Ben hesapladım. Bazı oyunları saymadım bile 700 lira hesapladım. Sadece bannerlord 200. Sadece Desperedos III 100 lira.
Dostum bir dk offline kalma. Sana oyunların ve benim verdiğim değerleri yazacağım. Nerede hata yapıyorum söyler misin?Sen normal fiyatından hesaplıyorsun ama. Öyle olsa adam gider kendisi alır. Rdr2 mesela en son 100 e düşmüştü burda 70 den hesapla. Cyberpunk u 100 den hesapla. Gta yı 50 den, metro exodusu 40 dan hesapla. Para verilecek 8 oyun var. 400 küsür eder bence
Oyunları kendi verdiğin fiyattan satamazsın hesap satin almanın mantığı zaten normalinden daha ucuza almaDostum bir dk offline kalma. Sana oyunların ve benim verdiğim değerleri yazacağım. Nerede hata yapıyorum söyler misin?
Sen normal fiyatından hesaplıyorsun ama. Öyle olsa adam gider kendisi alır. Rdr2 mesela en son 100 e düşmüştü burda 70 den hesapla. Cyberpunk u 100 den hesapla. Gta yı 50 den, metro exodusu 40 dan hesapla. Para verilecek 8 oyun var. 400 küsür eder bence
güncel fiyatlar neyse /2 yap kardeşim alacak olan yarı fiyatına alır indirimleri falan baz alma, adı üstünde indirim sürekli o fiyattan satılmıyorDostum bir dk offline kalma. Sana oyunların ve benim verdiğim değerleri yazacağım. Nerede hata yapıyorum söyler misin?