Neler Yeni

EPİC HESABIM KAÇA GİDER?

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
fortnite hesabımda 60 karakter 88 sırt süsü 69 kazma 57 planör var epic hesabında ise 146 tane oyun değerli olanlar
dl2 rdr2 borderlands hitman ghostwire tokyo control wolfeinstein bioshock dishonored death stranding falan var değerliler baya var kaç para eder

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
fortnite hesabımda 60 karakter 88 sırt süsü 69 kazma 57 planör var epic hesabında ise 146 tane oyun değerli olanlar
dl2 rdr2 borderlands hitman ghostwire tokyo control wolfeinstein bioshock dishonored death stranding falan var değerliler baya var kaç para eder
Genelde bu hesap ticareti çok dönmez o yüzden satılacağını düşünmüyorum.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arif
alıcısı çıkar illaki
Eğer arkadaşlarınıza falan satarsanız çıkar alıcısı. Onun dışında birilerinin güvenip alacağını sanmıyorum çünkü hesap tekrardan çabucak geri alınabiliyor. Fiyata da net bir şey diyebilmek için oyunların çoğunu görmek lazım. Ücretsiz oyunlar çoğunluktaysa kimse almaz.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam genelde epic hesapları çok ucuz değilse alınmıyor malum bedavaya veriyor oyunları en çok Gta5 bedavaya verdikleri için çok ucuz bu yüzden online oynamak için genelde satın alıyolar yani ben ciddi aman aman bir fiyat edeceğini düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Abdulkadir
Bak konuyu görünce aklıma geldi 6 sında epic hesabımı çaldılardı desteğe devamlı yazıyorum yardım etmiyolar ne güzel hesap gitti

• Üzgün
Reaksiyonlar: XEKO

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
YONDAİME
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam genelde epic hesapları çok ucuz değilse alınmıyor malum bedavaya veriyor oyunları en çok Gta5 bedavaya verdikleri için çok ucuz bu yüzden online oynamak için genelde satın alıyolar yani ben ciddi aman aman bir fiyat edeceğini düşünmüyorum
1500 2k felan eder mi? satmaya değmezmi yoksa

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
1500 2k felan eder mi? satmaya değmezmi yoksa
Sanmam hocam 700TL'ye belki oda dediğiniz oyunlar + 15 tane falan daha kaliteli oyun olursa yoksa insanlar tercih etmiyor

Bence oynamak istediklerinizi hepsini bitirin sonra Satın bu sayede koymaz o fiyata satmak

• Beğen
Reaksiyonlar: XEKO
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,411
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom