Assassin's Creed Valhalla konusunda çok kararsız kaldım. Bir yandan çok oynamak istiyorum ama bir yandan da serinin pek hayranı olmadığım için kararsız kalıyorum. Far Cry serisinden de zaten 2 adet oyunum var, bir tane daha almak istemiyorum. Herkese önerileri için teşekkürler. Metro Exodus nasıldır? Bende Metro 2033 ve Last Light vardı, onların devamı bir oyun mu? Bannerlord da olabilir ama zamanında Warband oynamayı hiç becerememiştim, oyunda takılıp kalmıştım bir noktada (oyun içinde para sorunu ya da krallıklara ne yapacağımı bilemediğimdendi galiba).
Mesaj otomatik birleştirildi:
@salatalık turşusu Dostum Odyssey DLC'siz alma demişsin ya, aynı şey Valhalla için de geçerli mi yoksa onu DLC'siz oynasam (Standart Sürüm) eksik kalır mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam biraz düşündüm ve sizin de önerilerinizle şöyle birkaç seçenek oluşturdum:
1-CP2077 (124,50TL) + Metro Exodus GOLD (88,74TL) = 93,24TL
2-CP2077 (124,50TL) + AC Valhalla STANDART (134,50TL) = 139TL
3-CP2077 (124,50TL) + Days Gone (167,40TL) = 171,90TL
4-CP2077 (124,50TL) + M&B II: Bannerlord (119,99TL) = 124,49TL
1. seçeneğe eklememi önerdiğiniz (sepet toplamı 150TL'yi geçmeyecek şekilde) bir oyun var mı? Hangi seçenek daha mantıklı olur?
tekrar baktım öyle bir şey yok. hatta yazdığı oyunların bazıları hiç yok. sadece indirimli fiyatlardan 60tl ekstra kupon indirimi oluyor her oyun için.
tekrar baktım öyle bir şey yok. hatta yazdığı oyunların bazıları hiç yok. sadece indirimli fiyatlardan 60tl ekstra kupon indirimi oluyor her oyun için.
Yanlış anladığım kısmı neresi? Cyberpunk 2077 de sepette 64,50 TL onu da ekleyince liste 200 tl ye dayanıyor.
Dünkü mesajınızın toplamı bile 105 tl yapıyor. Yani doğru değil. İki oyunu şimdi buldum tekrar topladım yine tutmuyor.
Yanlış anladığım kısmı neresi? Cyberpunk 2077 de sepette 64,50 TL onu da ekleyince liste 200 TL ye dayanıyor.
Dünkü mesajınızın toplamı bile 105 TL yapıyor. Yani doğru değil. İki oyunu şimdi buldum tekrar topladım yine tutmuyor.
Ben tüm oyunların hepsini al demedim ki. Aralarından birini seçsin diye yazdım.
Mesela Cyberpunk + Far cry 5 gold ya da Cyberpunk + Origins gold olarak.
Yanlış anladığım kısmı neresi? Cyberpunk 2077 de sepette 64,50 TL onu da ekleyince liste 200 TL ye dayanıyor.
Dünkü mesajınızın toplamı bile 105 TL yapıyor. Yani doğru değil. İki oyunu şimdi buldum tekrar topladım yine tutmuyor.
far crydan kupon almıyorsun kanka fiyatı 61tl zaten fry cryı gold yaparsan 21tlye gelecek far cry bu arada sakın ac oddyseyi deluxe alma bir şey verdiği yok alacaksan gold al
Ben tüm oyunların hepsini al demedim ki. Aralarından birini seçsin diye yazdım.
Mesela Cyberpunk + Far cry 5 gold ya da Cyberpunk + Origins gold olarak.