Neler Yeni

Epic kütüphanemde RDR2 var ama Steam'den de almak istiyorum

Bütçe
150
arkadaşlar epic kütüphanemde rdr2 var ama epic'de oynarken sanki korsan oynuyormuşum gibi hissediyorum ve steam fanboy oldugum için steamden almadığım sürece rahat edemiyorum sizce almalı mıyım hazır indirimde 150 TL'ye düşmüşken siz ne düşünüyorsunuz ?

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
bende öyle hissediyorum o yüzden bi ara epicte dev kampanya vardı rdr2 60tl ye falan geliyordu almadım 150 tl steam den verdim. En azından steamde kütüphane oluşturuyorum.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben hesapları unutma ihtimalime karşı sadece steamden alıyorum oyunları. Ancak 150 tl verip aynı oyunu tekrar almazdım. Zaten iki platformda rockstar launcherdan giriyor oyuna. İkinci rockstar hesabı açmakta, unutma ihtimali yüzünden işime gelmezdi.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende öyle hissediyorum o yüzden bi ara epicte dev kampanya vardı rdr2 60tl ye falan geliyordu almadım 150 TL steam den verdim. En azından steamde kütüphane oluşturuyorum.
ben o dev kampanya ile almıştım 70 TL'ye rdr 2 ve ac unity ama hiç içime sinmiyor ya bütün kütüphanem steamde çünkü

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Aynı oyun için para vermeye değmez sonuçta oyun değişmiyecek steame geçince bence bana göre gereksiz bi takıntı.150TL ye başka oyun al yada başka bir şey yap

Bendede senin takıntıdan var o yüzden direk Steamden alıp geçiyorum oyunları. Ancak 150 TL verip aynı oyunu tekrar almazdım. Zaten iki platformda rockstar launcherdan giriyor oyuna. İkinci rockstar hesabı açmakta unutma ihtimali yüzünden işime gelmezdi.
bundan sonra epic'den hayatta almam ya hiçbir şey ama 150 de vermek istemiyorum bi yandan başka oyun almayı düşünüyorum steamden zaten bende olan oyuna veresim gelmiyor çok arada kaldım :) bir de csgo operasyonu gelicek 300de ona bayılıcam zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı oyun için para vermeye değmez sonuçta oyun değişmiyecek steame geçince bence bana göre gereksiz bi takıntı.150TL ye başka oyun al yada başka bir şey yap
çok haklısın gerçekten

Aynısı bende de takıntı oldu. Onun yerine alacağım çok oyun var diyip geçiştiriyorum.
Ben de aynı şekilde geçiştiriyorum valla ama bi gün steam kütüphanemde rdr2yi görmeyi çok istiyorum ya hayal ediyorum falan ekran görüntüsü bile alamıyosun epic gamesde :cry:

TahinPekmez

80+ Silver
Ben her yerden oyun alıyorum çalıntı hesap,
crack , Steam ,Epic Games ,benim için önemli olan bütün oyun kısa yollarının masaüstünde
bir arada olması

lexerotk

80+ Bronze
Ben her yerden oyun alıyorum çalıntı hesap,
crack , Steam ,Epic Games ,benim için önemli olan bütün oyun kısa yollarının masaüstünde
bir arada olması
Bende öyleyim. Yeterki oynayayım fark etmez nerden indirdiğim.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,771
İsim
Oğuz
Benim de var, takıntım olmasa kaçak indirir oynarım zaten. O yüzden al.

Kiritoほ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Yamaç Koçovalı
Epicten bir kere Dying Light 2 aldım
Daha da oyun almam zaten pişman oldum

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
arkadaşlar epic kütüphanemde rdr2 var ama epic'de oynarken sanki korsan oynuyormuşum gibi hissediyorum ve steam fanboy oldugum için steamden almadığım sürece rahat edemiyorum sizce almalı mıyım hazır indirimde 150 TL'ye düşmüşken siz ne düşünüyorsunuz ?
Aynı takıntı bende de var gerek epic games'in temasından olsun gerek yıllarca var olan ve en aktif kullanılanlardan biri olarak güven veren steam olsun steamı çok beğeniyorum. Arayüzü güzel, çoğu arkadaşım kullanıyor, verdiği desteği güzel, oyun oynarken güvende hissettiriyor. Bence steamden 150₺ indirimdeyken al. Ben dying light 2 yi aldım 210₺ ye çok memnunum.

Top Bottom