insanların ne kadar saçma endişeleri var olm git bi dürüm ye o parayaarkadaşlar epic kütüphanemde rdr2 var ama epic'de oynarken sanki korsan oynuyormuşum gibi hissediyorum ve steam fanboy oldugum için steamden almadığım sürece rahat edemiyorum sizce almalı mıyım hazır indirimde 150 TL'ye düşmüşken siz ne düşünüyorsunuz ?
bos yapanlar oldugu icin boyle oldu duzgun yanit veren herkese tesekkurlerBu kadar çok istiyorsan al yani cevap çok basit. Böyle bir konuda 64 tane mesaj olması enteresan gerçekten.
ne anlatiyosun sen anlamadim ama bu kadar yandiysan engelle dedigim gibi cozumu basit kimsenin konusuna gidip bos mesaj yazmiyorum senin gibiÇık git ben senin efendin falan mıyım banane? Çıkmak için beni falan mı bekliosun? İşin komiği de çoğunuz genelde çoğu konuya gidip ya boş mesaj yazıyor ya boş konu falan
millete gostermek istesem baska seyler gosterirdim tanimadan boyle ithamlarda bulunmayin benceSteam/Kütüphaneye girip sağ altta oyun ekleden yapabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya insanda var.
O oyunu illaha steamdan alıcak.
Sanırsam millete göstermek olabilir.
Fanboyluk kötü bir şey.
Epic nefret ettiğim bir launcher ama ucuzdan bulursam gene alırım oyunu sonuçta aynı oyun
Size demedim bir tahmin ortaya koydum.bos yapanlar oldugu icin boyle oldu duzgun yanit veren herkese tesekkurler
ne anlatiyosun sen anlamadim ama bu kadar yandiysan engelle dedigim gibi cozumu basit kimsenin konusuna gidip bos mesaj yazmiyorum senin gibi
millete gostermek istesem baska seyler gosterirdim tanimadan boyle ithamlarda bulunmayin bence
ozur dilerim haklisin fanboyluk kotu bir seySize demedim bir tahmin ortaya koydum.
Olabilir.
Bence size tavsiye.
Fanboy olmayın.
Hiçbir şeyde olmayın.
Nerede ucuz oraya konun boşverin
Ve biraz dikkatli okuyun o mesajı
Steam hesabı olarak mı gönderiliyor oyunlar hocamBen orada hem de satıcı hemde alıcıyım. Güvenilir. Ama ürünü alırken video alırsanız mükemmel olur
evet. Satıcısı değlim ama bildiğim kadarıyla öyle.Steam hesabı olarak mı gönderiliyor oyunlar hocam