Neler Yeni

Epic kütüphanemde RDR2 var ama Steam'den de almak istiyorum

Arda_07

80+ Bronze
Aynı takıntı bende de var gerek epic games'in temasından olsun gerek yıllarca var olan ve en aktif kullanılanlardan biri olarak güven veren steam olsun steamı çok beğeniyorum. Arayüzü güzel, çoğu arkadaşım kullanıyor, verdiği desteği güzel, oyun oynarken güvende hissettiriyor. Bence steamden 150₺ indirimdeyken al. Ben dying light 2 yi aldım 210₺ ye çok memnunum.
ego tatmin etmek için 150 tl bayılmak mı?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben her yerden oyun alıyorum çalıntı hesap,
crack , Steam ,Epic Games ,benim için önemli olan bütün oyun kısa yollarının masaüstünde
bir arada olması
Aradığım yorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya ben masaustunden girmiyorum oyunlara steamden giriyorum epic gamesi acmakla ugrasmak istemiyorum devamli sifre istiyor bunlari belirtmedim konuda ve steamin arayuzunu daha cok seviyorum gercekten. alti ustu 1 tane fazladan oyun aldim liderlik onderlik falan konu nerelere geldi sanki birine kotuluk yaptim. benimle ayni dusunen insanlari gormek sevindirici en azindan ne diyeyim.
Oyunların kisayoluni ekleyiver knk masaüstüne baya bı israf en azından ucuzlayinca falan alsaydın.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
ya ben masaustunden girmiyorum oyunlara steamden giriyorum epic gamesi acmakla ugrasmak istemiyorum devamli sifre istiyor bunlari belirtmedim konuda ve steamin arayuzunu daha cok seviyorum gercekten. alti ustu 1 tane fazladan oyun aldim liderlik onderlik falan konu nerelere geldi sanki birine kotuluk yaptim. benimle ayni dusunen insanlari gormek sevindirici en azindan ne diyeyim.
Sorun 1 oyun için konu acman olabilir mi

Aradığım yorum

Oyunların kisayoluni ekleyiver knk masaüstüne baya bı israf en azından ucuzlayinca falan alsaydın.
knk haklisin ama masaustu cok karisik zaten benim notlardan dolayi oyuzden masustune eklemiyorum oyunlari indirimli hali bu oyunun rockstar eski oyunlara zam yapiyor buna da yapmadan once aliyim dedim

Primboi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
İlgilendiği Kategoriler
Uyumak
Aynı şeyin laciverti hiç değmez oyun oyundur

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
benimle ayni dusunen insanlar var mi diye actim ve varmis engelleyebilirsin gormek istemiyorsan disari cikicam ugrastirma beni
Çık git ben senin efendin falan mıyım banane? Çıkmak için beni falan mı bekliosun? İşin komiği de çoğunuz genelde çoğu konuya gidip ya boş mesaj yazıyor ya boş konu falan

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Parayla korsan oyun oynamak da iyiymiş. 150 TL'ye bence aynı oyunu almak yerine başka şeyler alabilirsin ne bu milletteki Steam inadı?

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
senin kafan güzel heralde, aynı oyunu neden 2.kez alsın ki başka oyun almak varken?
aynı oyunu 2. kez alsın demiyorum öyle bir şey dediğimi kim söyledi? steami epic gamesten daha çok beğeniyorum yaptığım yorum bu. sarhoşken girmeyin şu foruma.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O nasıl yapılıyor steam dışı oyun ekleme
Steam/Kütüphaneye girip sağ altta oyun ekleden yapabilirsiniz

Parayla korsan oyun oynamak da iyiymiş. 150 TL'ye bence aynı oyunu almak yerine başka şeyler alabilirsin ne bu milletteki Steam inadı?
Baya insanda var.
O oyunu illaha steamdan alıcak.
Sanırsam millete göstermek olabilir.
Fanboyluk kötü bir şey.
Epic nefret ettiğim bir launcher ama ucuzdan bulursam gene alırım oyunu sonuçta aynı oyun

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Bu kadar çok istiyorsan al yani cevap çok basit. Böyle bir konuda 64 tane mesaj olması enteresan gerçekten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,558
Üyeler
166,403
Son üye
kralop01
Top Bottom