TahinPekmez
80+ Silver
Evetİtemsatis güvenilir mi hocam
Evetİtemsatis güvenilir mi hocam
O nasıl yapılıyor steam dışı oyun eklemeFanboyluk kötü bir şeydir.
Ben de diyorum RDR 2 Epic üstüde var ama steam alsam ne olur sonra diyorum ki gene aynı şeyleri yapacağım.
Size söylüyorum.
Steam üstünden eğer atölye gibi sadece platformuna özgü ve iyi şeyler varsa steam tercih edin yoksa neresi ucuz oraya konun
He siz steam simgelerini görmek isterim derseniz tavsiyem şudur.
Steam'a steam dışı oyun olarak ekleyin ve Steam üstünden açın
ss atsana arkadaşlarıma şaka yapcam rdr aldım diycemilk mesajlarda birisi zam gelir al tarzi bisey demisti oyuzden aldim gereksiz oldugunu biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 2 ay icinde gelir bence
sol altta oyun ekle var ordan ekleniyoO nasıl yapılıyor steam dışı oyun ekleme
Ben orada hem de satıcı hemde alıcıyım. Güvenilir. Ama ürünü alırken video alırsanız mükemmel olurİtemsatis güvenilir mi hocam
ss atsana arkadaşlarıma şaka yapcam rdr aldım diycem
tamamAllah akıl fikir versin kardeşim. İnşallah bir gün bütün oyunları alır ve gelecek kuşaklara iyi bir lider iyi bir önder olarak tarihe geçersin.
ya ben masaustunden girmiyorum oyunlara steamden giriyorum epic gamesi acmakla ugrasmak istemiyorum devamli sifre istiyor bunlari belirtmedim konuda ve steamin arayuzunu daha cok seviyorum gercekten. alti ustu 1 tane fazladan oyun aldim liderlik onderlik falan konu nerelere geldi sanki birine kotuluk yaptim. benimle ayni dusunen insanlari gormek sevindirici en azindan ne diyeyim.Steam olmadımı eksiklik oluyor
KatılıyorumBen hesapları unutma ihtimalime karşı sadece steamden alıyorum oyunları. Ancak 150 TL verip aynı oyunu tekrar almazdım. Zaten iki platformda rockstar launcherdan giriyor oyuna. İkinci rockstar hesabı açmakta, unutma ihtimali yüzünden işime gelmezdi.