Neler Yeni

Epic Listemi Almakta Kararsızım Size Danışmak İstedim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk
Arkadaşlar merhaba Steamdeki gereksiz fiyat kuru yüzünden epicden sıfır hesap açıp bu sepeti almak istiyorum. Her oyun dikkatle seçildi, mağazaya girip sallamasına sepete eklenen oyunlar değil steamden kış indirimleriyle bu oyunları alsam ki içlerinden 3 oyunda steamdek yok kurdan TL'ye çevrildiğinde 9800 TL civarı bir para ediyor ben 3600 e bu sepeti kurduğuma çok memnunum, sizce de almalımıyım. (not: lütfen "knka bu oyunların çoğu torrentte var niye gereksiz yere alıyon demeyin torrente karşıyım lise yıllarımdan beri kullanmıyorum)
Steamden almadıktan sonra orjinal oyun almanın gereği yok. Orjinalliği hissettirmiyor. Şu aşamada epic offline store gibi. Yine de orjinal oyun kovalamanız etik bir davranış.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Shaw

Armi3067

80+ Bronze
Avatar'ı crack oynayamaz çünkü yok. Denuvo koruma sistemi var 6 ay yada bir yıla kırılır ancak.
İlk avatar? okurken dikkatli olalım ilk avatar şuan kine bin basar zamanına göre çok iyidi ama şimdi girerseniz grafiksel çok tatmin etmeyebilir taş gibi oyundu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yenisini listeden çıkarması anlamında yazdım diğerleri çıkarın demiş hani ilkini indirip oynayın yeniyi boşverin diye

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,662
İsim
Fatih
Arkadaşlar merhaba Steamdeki gereksiz fiyat kuru yüzünden epicden sıfır hesap açıp bu sepeti almak istiyorum. Her oyun dikkatle seçildi, mağazaya girip sallamasına sepete eklenen oyunlar değil steamden kış indirimleriyle bu oyunları alsam ki içlerinden 3 oyunda steamdek yok kurdan TL'ye çevrildiğinde 9800 TL civarı bir para ediyor ben 3600 e bu sepeti kurduğuma çok memnunum, sizce de almalımıyım. (not: lütfen "knka bu oyunların çoğu torrentte var niye gereksiz yere alıyon demeyin torrente karşıyım lise yıllarımdan beri kullanmıyorum)
Avatar ortalama bir oyun, Dead Island için Deluxe versiyonuna ihtiyacin yok. Eğer yoksa DL2 daha iyi olur, Hogwarts yerine Alan Wake 2 alabilirsin gerilim oyunlarından hoslaniyorsan.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
İlk avatar? okurken dikkatli olalım ilk avatar şuan kine bin basar zamanına göre çok iyidi ama şimdi girerseniz grafiksel çok tatmin etmeyebilir taş gibi oyundu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yenisini listeden çıkarması anlamında yazdım diğerleri çıkarın demiş hani ilkini indirip oynayın yeniyi boşverin diye
"İlk avatarı crack indir" dediğinden ilk önce avatarı crack indir sonra satın diye anladım ben.
Ama sen "Avatarının ilk çıkan oyununu crack indir" yazsaydın yanlış anlamazdım yinede kb çocukluğumun oyunu yazdığını tam okumamışım :)

ozyy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Oğuzhan Akgün
Hocam sepetiniz güzel, kendi zevklerinize uygunsa alınız, değilse indirim için almışsanız Miles Morales, Hogwarts Legacs gibi oyunları dahil etmezdim. Tabi kişisel zevkim bu yönde. Ayrıca Last Of Us gibi bir baş yapıt ta indirimde. Düşünün derim.

Armi3067

80+ Bronze
Hiç problem değil brocum :) aynı konularda çok bulunduk, başkasında farklı tepki alırsın diye yazıyım dedim herkesin sağı solu belli olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom