dead cells, rdr2, gow, uncharted, bf5, sifu vs vs
mafia yı kaldır 123 tl ye mafia trilogy ekle 3 oyunu birden veriyor. eski versiyonu değil hepside definitive edition.
hocam 400 tl bütçe çıkmaz gibispiderman remastered eklemeni tavsiye ederim
hocam o kaça geliyormafia yı kaldır 123 TL ye mafia trilogy ekle 3 oyunu birden veriyor. eski versiyonu değil hepside definitive edition.
hocam bf5 gamepasste vardı sanırım hades koydum zaten dead cells le aynı türdelerdead cells, rdr2, gow, uncharted, bf5, sifu vs vs
hocam 123 tl ye trilogy paketini aldığın zaman 3. oyun bedavaya gelmiş oluyor sadece 2 oyunun parasını ödemiş oluyorsun , ilk oyununu almak yerine böyle almak daha mantıklı bence.hocam 400 TL bütçe çıkmaz gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam o kaça geliyor
hocam bf5 gamepasste vardı sanırım hades koydum zaten dead cells le aynı türdeler
mass effect legendary edition(59 tl) ve frostpunk(8 tl) da sepete eklenebilirhocam 400 TL bütçe çıkmaz gibi
hocam o kaça geliyor
hocam bf5 gamepasste vardı sanırım hades koydum zaten dead cells le aynı türdeler
ben maaş yatınca alıcam :dhocam 123 TL ye trilogy paketini aldığın zaman 3. oyun bedavaya gelmiş oluyor sadece 2 oyunun parasını ödemiş oluyorsun , ilk oyununu almak yerine böyle almak daha mantıklı bence.
mass effect legendary edition(59 TL) ve frostpunk(8 TL) da sepete eklenebilir
bol bol topla hocam bu fiyata birdaha zor bulunurben maaş yatınca alıcam :d
hocam o zaman bana daha fazla oyun lazım epic ide tebrik ediyorum alan wake 2 yeni çıktı 400 tl marım dolara geçmezlerbol bol topla hocam bu fiyata birdaha zor bulunur Ve her 200 TL üzeri alışverişi ayrı yap hepsinden ayrı ayrı %33 indirim almış olursun. Hepsini tek sepette alınca indirim az oluyor tek tek almaya göre.
başka hangi oyun alayımbol bol topla hocam bu fiyata birdaha zor bulunur Ve her 200 TL üzeri alışverişi ayrı yap hepsinden ayrı ayrı %33 indirim almış olursun. Hepsini tek sepette alınca indirim az oluyor tek tek almaya göre.
Evet ama yine de göz önünde bulundurabilirsiniz. Hem gamepass 150 tlyi geçmişken 40 TL'ye 100 saat sürecek 3 tane oyun almak da mantıklı.hocam gamepass var bende