Turcopulieris
80+
Dahası
Hocam ucuz diye hiç bir zaman oynamayacaginiz oyunlara para vermek gereksiz. Kendimden biliyorum
180tl ye gelmiyor mu yabannerlord al 90 liraya geliyor
tamam hocam yeni sepet yaptım görselini attımHocam ucuz diye hiç bir zaman oynamayacaginiz oyunlara para vermek gereksiz. Kendimden biliyorum
baktım kankam ne istiyosun o kadar şey yazmışsın ki bi özetle güzelceghostrunner 2 parasına değer mi hocam on değiştirebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam hocam yeni sepet yaptım görselini attım
sizce ghostrunner kalsın başka oyun mu ekliyeyim
fikri olan var mı
fikri olan lütfen konuya yazsın
yardımcı olabilir misiniz
ghostrunner kalsın mı değiştireyim mi ve hangi oyunla
hocam az önce sepetin görselini attım orda olay o hangi oyunları alıyım diye tavsiye istiyombaktım kankam ne istiyosun o kadar şey yazmışsın ki bi özetle güzelce
rdr al alan wake al spidermanleri al hogwarts legacy al mafia trilogy al ne bilim birsürü güzel oyun var hepsini al paran yetiyosa tlou p1 gibi herkes yazmış burda şunu al bunu al diye dediklerine bak hangisi sana uyuyosa al birsürü video çıktı epicde indirim var oyun önerileri falan fistan diye oralardan bak kendi kararın neyi seviyosan onu alıcanyardım var mı
hocam az önce sepetin görselini attım orda olay o hangi oyunları alıyım diye tavsiye istiyom
Detroit,kontrol,batman serileri,tomb raider serileri, starwars jedi forden, bioshock serileri alan wake remasted ,heva rain ,disco elsyum ,mafia trilogy ,biomutan ,starwars battle Front 2 ,abzu,watch dogs Legion,mass efect efsane sürüm ,beyond ,metro serisi benim aldıklarım bunlqr dostum
dead space alıyımmi alan wake yerinerdr al alan wake al spidermanleri al hogwarts legacy al mafia trilogy al ne bilim birsürü güzel oyun var hepsini al paran yetiyosa tlou p1 gibi herkes yazmış burda şunu al bunu al diye dediklerine bak hangisi sana uyuyosa al birsürü video çıktı epicde indirim var oyun önerileri falan fistan diye oralardan bak kendi kararın neyi seviyosan onu alıcan
dead space mi alayım alan wake 2 miBeni. Sepettekiler şunlar
Dead space
God of war
Spiderman ramested
Dead island 2
Detroit
The last of us part 1
Days gone
Insurgency sandstrom
Horizon zero down
Watch dogs 2
Star wrs jedi standart sürüm
Gotham knights
Sid meier`s
Uncharted
Toplam fiyatı
2575 TL
dead space mi alayım alan wake 2 miBeni. Sepettekiler şunlar
Dead space
God of war
Spiderman ramested
Dead island 2
Detroit
The last of us part 1
Days gone
Insurgency sandstrom
Horizon zero down
Watch dogs 2
Star wrs jedi standart sürüm
Gotham knights
Sid meier`s
Uncharted
Toplam fiyatı
2575 TL
alan wake ı hıc bılmıyorum yotubeden vıdolarına bak derım senlık bır oyunsa al ben genelde oyle secım yapıyorumnasıl olmuş sizce
dead space mi alayım alan wake 2 mi
dead space mi alayım alan wake 2 mi