Epice bakip geleyim magazada ne var ne yok bilmiyorum tam.Alan Wake 2 dışında dediklerinin hepsi var ve evet bulamıyorum oyun.
Ghostrunner 2 var Steam üzerinde,Lords Of the Fallen eğer ki souls like tarzıysa almayayım ben, Immortals Of Aveum nasıl?Ghostrunner 2, Lords Of The Fallen, Remnant 2, Immortals Of Aveum bunlara bakabilirsin.
Buyulu Call Of Duty mottosu ile cikan bir oyun. Incelemelerini izleyebilirsin.Ghostrunner 2 var Steam üzerinde,Lords Of the Fallen eğer ki souls like tarzıysa almayayım ben, Immortals Of Aveum nasıl?
EA tarafından yapılmış hmm zaten bende EA Play Pro aboneliği var o zaman bu oyuna para vermek yerine aboneliğim ile oynayabilmem demek farklı bir alternatif var mı?Buyulu Call Of Duty mottosu ile cikan bir oyun. Incelemelerini izleyebilirsin.
Hitman,BF5 ya da sadece online istersen BF2042 bakForspoken'dan çok emin değilim onun yerine öneri yapabilir misiniz?
Hi-Fi olabilir ritim oyunu olarak, Avatar fiyatına değmez Ubisoft+ alıp abonelikle oynamak daha mantıklı gibi.Hitman World Of Assasination, Hi-Fi Rush, Rachet&Clank Rift Apart ve Avatar var ama bence cok ortalama bir oyun ve parasina degmez.
BF5 var fakat BF2042 için oyunu satın almak yerine EA play pro aboneliğim ile oynayabilirim farklı alternatifler var mı?Hitman,BF5 ya da sadece online istersen BF2042 bak