Bana göre Epic'in bugüne dek vermiş olduğu en iyi oyun budur. Bu oyunun LE statüsü çıktığı günden beri indirime girmeden sabit 30 dolara satıldı ve herkes bu fiyattan satın aldı bu oyunu.Bu kader talep var mıymış ya Haberini yapacaktım ama uyuya kalmışım. Epic in bu dönem verdiği en güzel bedava oyunlardan biri olabilir.
Umarım bulursun reis, dostumuz bana ücretsiz olarak verdi hesabı. Valla gelin hep birlikte oynayalımVarsa elinde olan bende arıyorum arkadaşlar ya çok iyi oyun uzun süredir istiyorum kaçırdım oyunu
Bende beğeniyorum güzel oyun , kendi launcheri pahalı zaten , uzun süre de davalardan dolayı platformlara gelemedi. Türü sevenler için gerçekten bir nimet@Kievdanimarks dostum hesabı ücretsiz bir şekilde verdi, para istemedi. Komple maili üzerime devretti. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Oyun henüz be ta dayken oynuyordum ve çıkış yapınca LE statüsü 30 dolar olduğu için oyundan kopmuştum, ücretsiz versiyonu oynanacak gibi değil. Şimdi kendisi sayesinde tekrardan dalış yapacağım oyuna. Gerçekten çok mutlu etti, sağ ol var ol dostum. Sen de olmasan bu oyunu oynayamayacaktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana göre Epic'in bugüne dek vermiş olduğu en iyi oyun budur. Bu oyunun LE statüsü çıktığı günden beri indirime girmeden sabit 30 dolara satıldı ve herkes bu fiyattan satın aldı bu oyunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Umarım bulursun reis, dostumuz bana ücretsiz olarak verdi hesabı. Valla gelin hep birlikte oynayalım
içinde dolu fortnite hesabıda var o yüzden400TL Puhahahahahahhahahahahahahha
Hocam Git başkasını kekkle
Hocam max ama oda maximum 50TL verin fazlasını kesinlikle vermeyin
Oyun değil dlc verildi bendede var istiyorsan 400 e salarım
Dalga mı geçiyon abicim bu kadar açgözlü fırsatçı olmayın yazıktır.Oyun değil dlc verildi bendede var istiyorsan 400 e salarım
fortnite hesabımda var o yüzdenDalga mı geçiyon abicim bu kadar açgözlü fırsatçı olmayın yazıktır.
Öncelikle onu belirtmemişsin ayrıca adam Fortine oynadığını söylemedi + Zaten türkiye'de Fortnite oynanayan kullanıcı sayısı Nerdeyse yok ve Fortnite'ın dolar bazlı olduğunu düşünürsek (en azından bildiğim kadarıyla TR'ye özel fiyatlandırma yok yanılıyorda olabilirm)pek fiyatlarını bilmiyorum ama İçi dolu Fortnite hesabı 400TL'den fazla tutar bence yani içi dolu dediğin muhtmelen az kasılmış ve bedava verilen hediye kostüm vs. Alınmış hesaptıriçinde dolu fortnite hesabıda var o yüzden
öyle kana...Bu zamana kadar Epic oyunlarına beleş diyip hesapları 20-30 TL den alıyorlardı şimdi adam muhtaç diye bir anda 400 TL diyor, Kanımızda var fırsatçılık.
hocam bende bişeyler vermek isterim elimde offline şekilde oynayabileceğiniz stteam hesapları var isteyen dm atsın elime çalışır varsa veririmBu arada madem böyle oyun dağıtıyoruz, ben de geçenlerde paylaşımlı hesap olarak F1 24 aldım Steam'de. Varsa isteyen vereyim, beni sarmadı. F1 2020'ye geri döndüm. Verip hesabı çıkış yapayım. Patlayana kadar kullanırsınız artık.
Linçi yiyince R yapmaya çalışıyor gibime geldi benim ama.Öncelikle onu belirtmemişsin ayrıca adam Fortine oynadığını söylemedi + Zaten türkiye'de Fortnite oynanayan kullanıcı sayısı Nerdeyse yok ve Fortnite'ın dolar bazlı olduğunu düşünürsek (en azından bildiğim kadarıyla TR'ye özel fiyatlandırma yok yanılıyorda olabilirm)pek fiyatlarını bilmiyorum ama İçi dolu Fortnite hesabı 400TL'den fazla tutar bence yani içi dolu dediğin muhtmelen az kasılmış ve bedava verilen hediye kostüm vs. Alınmış hesaptır