Neler Yeni

Epic'in bedava verdiği oyunu kaçırdım, nasıl hesap satın alabilirim?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,799
İsim
Mehmet Aslan
Bu kader talep var mıymış ya :D Haberini yapacaktım ama uyuya kalmışım. Epic in bu dönem verdiği en güzel bedava oyunlardan biri olabilir.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
@Kievdanimarks dostumuz sağolsun vermeyi teklif etti ücretsiz bir şekilde. Mail geldi e postama, daha önce epic hesabı olusturmadıgım bir maile. Onay linkine tıklayınca giriş yapma ekranına atıyor. Şifremi unuttum diyorum ama böyle bir epic hesabı bulunamadı diyor. İlk başta da aşağıdaki uyarıyı vermıstı. Ne yapmam lazım acaba?

Ekler

• 1735333873505.png
    1735333873505.png
    22.5 KB · Hit: 108

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
@Kievdanimarks dostum hesabı ücretsiz bir şekilde verdi, para istemedi. Komple maili üzerime devretti. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Oyun henüz be ta dayken oynuyordum ve çıkış yapınca LE statüsü 30 dolar olduğu için oyundan kopmuştum, ücretsiz versiyonu oynanacak gibi değil. Şimdi kendisi sayesinde tekrardan dalış yapacağım oyuna. Gerçekten çok mutlu etti, sağ ol var ol dostum. Sen de olmasan bu oyunu oynayamayacaktım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kader talep var mıymış ya :D Haberini yapacaktım ama uyuya kalmışım. Epic in bu dönem verdiği en güzel bedava oyunlardan biri olabilir.
Bana göre Epic'in bugüne dek vermiş olduğu en iyi oyun budur. Bu oyunun LE statüsü çıktığı günden beri indirime girmeden sabit 30 dolara satıldı ve herkes bu fiyattan satın aldı bu oyunu.

Varsa elinde olan bende arıyorum arkadaşlar ya çok iyi oyun uzun süredir istiyorum kaçırdım oyunu
Umarım bulursun reis, dostumuz bana ücretsiz olarak verdi hesabı. Valla gelin hep birlikte oynayalım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,799
İsim
Mehmet Aslan
@Kievdanimarks dostum hesabı ücretsiz bir şekilde verdi, para istemedi. Komple maili üzerime devretti. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Oyun henüz be ta dayken oynuyordum ve çıkış yapınca LE statüsü 30 dolar olduğu için oyundan kopmuştum, ücretsiz versiyonu oynanacak gibi değil. Şimdi kendisi sayesinde tekrardan dalış yapacağım oyuna. Gerçekten çok mutlu etti, sağ ol var ol dostum. Sen de olmasan bu oyunu oynayamayacaktım.

Bana göre Epic'in bugüne dek vermiş olduğu en iyi oyun budur. Bu oyunun LE statüsü çıktığı günden beri indirime girmeden sabit 30 dolara satıldı ve herkes bu fiyattan satın aldı bu oyunu.

Umarım bulursun reis, dostumuz bana ücretsiz olarak verdi hesabı. Valla gelin hep birlikte oynayalım
Bende beğeniyorum güzel oyun , kendi launcheri pahalı zaten , uzun süre de davalardan dolayı platformlara gelemedi. Türü sevenler için gerçekten bir nimet :D

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bu arada madem böyle oyun dağıtıyoruz, ben de geçenlerde paylaşımlı hesap olarak F1 24 aldım Steam'de. Varsa isteyen vereyim, beni sarmadı. F1 2020'ye geri döndüm. Verip hesabı çıkış yapayım. Patlayana kadar kullanırsınız artık. :D

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Mehmetcan İvrendi
içinde dolu fortnite hesabıda var o yüzden
Öncelikle onu belirtmemişsin ayrıca adam Fortine oynadığını söylemedi + Zaten türkiye'de Fortnite oynanayan kullanıcı sayısı Nerdeyse yok ve Fortnite'ın dolar bazlı olduğunu düşünürsek (en azından bildiğim kadarıyla TR'ye özel fiyatlandırma yok yanılıyorda olabilirm)pek fiyatlarını bilmiyorum ama İçi dolu Fortnite hesabı 400TL'den fazla tutar bence yani içi dolu dediğin muhtmelen az kasılmış ve bedava verilen hediye kostüm vs. Alınmış hesaptır

Hope1458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Hope
Bu arada madem böyle oyun dağıtıyoruz, ben de geçenlerde paylaşımlı hesap olarak F1 24 aldım Steam'de. Varsa isteyen vereyim, beni sarmadı. F1 2020'ye geri döndüm. Verip hesabı çıkış yapayım. Patlayana kadar kullanırsınız artık. :D
hocam bende bişeyler vermek isterim elimde offline şekilde oynayabileceğiniz stteam hesapları var isteyen dm atsın elime çalışır varsa veririm

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Abdullah Aydoğdu
Öncelikle onu belirtmemişsin ayrıca adam Fortine oynadığını söylemedi + Zaten türkiye'de Fortnite oynanayan kullanıcı sayısı Nerdeyse yok ve Fortnite'ın dolar bazlı olduğunu düşünürsek (en azından bildiğim kadarıyla TR'ye özel fiyatlandırma yok yanılıyorda olabilirm)pek fiyatlarını bilmiyorum ama İçi dolu Fortnite hesabı 400TL'den fazla tutar bence yani içi dolu dediğin muhtmelen az kasılmış ve bedava verilen hediye kostüm vs. Alınmış hesaptır
Linçi yiyince R yapmaya çalışıyor gibime geldi benim ama. 😂

Top Bottom