Üstün bir matematik işlemi yaptın sanırımEpicten toplu oyun alınca daha fazla para ödüyorsun tek tek uğraşıp daha az ödemek daha mantıklı
Hangi kupondan bahsediyor hocam? hala anlamış değilim. Eğer indirim dönemi verilen kuponu diyorsa o zaten %'lik olarak veriliyor yine aynı sonuca çıkıyor. Epic ödüllerinden bahsediyorsa o da %lik üzerinden geri iade yapıyor aynı şeye çıkıyor.Bircok insan anlamamis galiba kuponlardan bahsediyor arkadas.
yo hiç kullanmamışsındır bile aktif kullanmıyorum oyun indirdim 100gb int 100mb fiber indirme hızı 12 11.50yle indiriyordu atma donma olmuyor steamdan daha iyi değil ama sorunsuz çalışıyor gene %90 sorunsuzEpic'ten bedava bile oyun almam çünkü launcherları berbat.
Bildin sornadan hesapladım ben yanlış toplamışımÜstün bir matematik işlemi yaptın sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi kupondan bahsediyor hocam? hala anlamış değilim. Eğer indirim dönemi verilen kuponu diyorsa o zaten %'lik olarak veriliyor yine aynı sonuca çıkıyor. Epic ödüllerinden bahsediyorsa o da %lik üzerinden geri iade yapıyor aynı şeye çıkıyor.