🔥İndirim Epomaker Ajazz AJ 199 1k Mouse 23 Dolar

Benim instagram da hala aj159 pronun reklamları çıkıyor 0 lira falan diye sonra giriyorum ediyorum etkinlik sona erdi indirimi kullanamazsınız diyor gerçekten etkinlik bitti mi?

Benim instagram da hala aj159 pronun reklamları çıkıyor 0 lira falan diye sonra giriyorum ediyorum etkinlik sona erdi indirimi kullanamazsınız diyor gerçekten etkinlik bitti mi?
Sıfır hesap ve telefon ile alabilmen lazım

Dostum bu yazıya ürün bilgilerini ve sipariş numaranı TC numaranı ekle epomaker support adresine mail at. Tabii İngilizce olarak.

Merhaba,

Ülkemdeki vergi mevzuatında son zamanlarda meydana gelen değişiklikler nedeniyle birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum.

Lütfen gümrük vergilerini en aza indirmek için paketi hediye olarak işaretleyin. Ayrıca faturada ürün değerini 15-20 USD olarak beyan
ederseniz sevinirim .Mümkünse ürünü YunExpress kullanarak gönderin , çünkü bölgem için en uygun seçenek bu.

Referansınız için bilgilerim şunlardır:
Benden vergi almadılar sonradan vergi kesebilirler mi

Eline ulaşmasi lazim eline geldiğinde vergisiz alırsan sonra vergi gelmez
Ben askerde olcam güvenliğe bırakırlar diye not düştümde. Kartımdan 23 dolar kestiler sonra benden habersiz vergi falan kesebilirler mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu ürünü nasıl iptal edicem beyler aldım ama vazgeçtim. İptal edemiyorum

Beyler ürünü nasıl iptal edeceğim
1746805143772.webp

Ben askerde olcam güvenliğe bırakırlar diye not düştümde. Kartımdan 23 dolar kestiler sonra benden habersiz vergi falan kesebilirler mi

Ben bu ürünü nasıl iptal edicem beyler aldım ama vazgeçtim. İptal edemiyorum
Kapıda nakit versiyon maa yüzde %95 vergi ickmiyor cikarsada %60 çıkıyor

ekstra vergi çıkmazsa problm yokta millet beğenmemiş kopuyor falan diyorlar. cs oynuyorum ben sadece kopması falan önemli benm için
Kopmaz rahat ol koparsa ürün sende kalır kısmı para iadesi alırsın yada ürünü imha etmeni istiyorlar imha edip video atinca paranı yolluyorlar

Kapıda nakit versiyon maa yüzde %95 vergi ickmiyor cikarsada %60 çıkıyor

Kopmaz rahat ol koparsa ürün sende kalır kısmı para iadesi alırsın yada ürünü imha etmeni istiyorlar imha edip video atinca paranı yolluyorlar
kapıda vergi ile uğraşmak istemiyorum hocam. benim nereye yazıp iptal etmem gerekiyor bulamadım

Geri