Öneri EPOMAKER DYNATAB75X Tuş çalışmama sorunu çözümü

sendegitunutbeni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
çoğu kişinin yaşadigi bir sorun diye paylaşmak istedim yazılımsal oluyor bir kısmı çünkü
çözüm
Screenshot_20250724_184655_YouTube.webp
klavyeyi kablo ile bağlayın bu ekrandayken klavyenin gösterildiği bölümden çalışmayan tuşa basın sonra sağ taraftan forbidden basın confirm diyin sonra reset basıp tekrar confirm diyip dongle ı takıp dongle moduna geçin
yazılımsal olarak bu çözümü öneriyorum 3 arkadaşım ve bende denedim çalıştı.

çoğu kişinin yaşadigi bir sorun diye paylaşmak istedim yazılımsal oluyor bir kısmı çünkü
çözüm
Alıntıyı görüntüle
klavyeyi kablo ile bağlayın bu ekrandayken klavyenin gösterildiği bölümden çalışmayan tuşa basın sonra sağ taraftan forbidden basın confirm diyin sonra reset basıp tekrar confirm diyip dongle ı takıp dongle moduna geçin
tusu sectikten sonra alt taraftan macro media sec ordan rastgele sinra confirm de reset at dongle modundayken yapin bunu 2. yöntem

çözüm
Alıntıyı görüntüle
Hocam firmware uptade falan varsa ekler misiniz? Ben bulamadım.

Hocam firmware uptade falan varsa ekler misiniz? Ben bulamadım.
ben uptade filan yapmadim hiç
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tusu sectikten sonra alt taraftan macro media sec ordan rastgele sinra confirm de reset at dongle modundayken yapin bunu 2. yöntem
3. yöntem
sol attaki combiniaon bolumune geliyosun bos yere calismayan tusu bas (seç) sonra yukari gel tusu yukardan sec gene confirm reset bas

ben uptade filan yapmadim hiç

3. yöntem
sol attaki combiniaon bolumune geliyosun bos yere calismayan tusu bas (seç) sonra yukari gel tusu yukardan sec gene confirm reset bas
4. yöntem
çalışmayan tusunu yukardan seçip sag alttan mouse bolumunden mouse left bas reset at sonra forbidden direk confirm bas

Son düzenleme:
Arkadaşlar hiçbiri olmuyorsa sorun 99% fizikseldir ve muhtemelen switchlerin pinleri tam oturamıyordur yapmanız gereken şey pinleri arkaya doğru biraz eğip önce pinler oturacak pozisyonda klavyeye takmak çalışmıyorsa biraz daha eğin çalışacaktır

Pin oturan kısımlar problemli hep. Bir tuşun altından naylon bir şey çıktı onu iğneyle delmeden oturmuyordu mesela, diğer tuşlarda yok sadece birinde vardı.

Konuyu görmem güzel oldu. Resident Evil 2 oynarken Esc ve f tuşları çalışmayı bıraktı çok nadir basıyordu sonra komple kesildi akşam gidip deneyeyim.

ctrl tusu calısmıyor ya ben de confirm kısmı hiç çıkmıyor dediklerini yaparken. Yardımcı olabilecek var mı şu pinleri nasıl yapacağımız konusunda?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,957
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri