Neler Yeni

🔥İndirim EPOMAKER Happy Easter indirimleri(25 dolara 10 dolar kupon için ilk metinde link bıraktım )

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,456
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bence shadow x ya o fiyata kablolu bide manyetik çok iyi olmaz gibi düşündüm de shadow x iyidir stoğu az kaldı aliyosan al seri hocam bence
kablosuz sandıydım ben asla almam o zaman shadow x de kötü renk kalmış attackshark indiriim yapsada r2 pro alsam yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:

gri siyah rengi olsa şimdi yapıştırırdımda yok almıcam switchte beğendiğim yok şuan burada kendime engel oldum 2dkda çok mutluyum

alinmiyoabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Deniz
kablosuz sandıydım ben asla almam o zaman shadow x de kötü renk kalmış attackshark indiriim yapsada r2 pro alsam yaw

gri siyah rengi olsa şimdi yapıştırırdımda yok almıcam switchte beğendiğim yok şuan burada kendime engel oldum 2dkda çok mutluyum
Valla 4 tane kalmış baktım ben shadow x in ben wistriea switcini aldım

Craps

80+
arkadaşlar manyetik bir klavyeniz yoksa alın deneyin derim giriş segment olarak kullanırsınız aradaki farkı vs görürsünüz bir mekanik klavyeye göre daha özel hissettiriyor.

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kerem
arkadaşlar manyetik bir klavyeniz yoksa alın deneyin derim giriş segment olarak kullanırsınız aradaki farkı vs görürsünüz bir mekanik klavyeye göre daha özel hissettiriyor.
Bende almayı düşünüyordum da pahalıya geliyor gibi sanki bizim burda kampanyalar ile aynı fiyatlara getirilir bence wraith üzerinden

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,456
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

alinmiyoabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Deniz
Shadow x i tr de 3k ya alamazsınız ona göre bakın gerçi tr de wistriea switch bulunmuyo bile

gateron yellow çok daha iyiydi hocam wisteriayı ayrı alırdın yaw
Oyun için gateron iyi tabii de ses fln dan dolayı ya çok sıkıntı yokki istesem yazarım yellow yollayın derim

yaman..k

80+ Silver

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,456
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Shadow x i tr de 3k ya alamazsınız ona göre bakın gerçi tr de wistriea switch bulunmuyo bile

Oyun için gateron iyi tabii de ses fln dan dolayı ya çok sıkıntı yokki istesem yazarım yellow yollayın derim
gri renk olsa bende alacaktım sorsam mı acaba desteğe ya varsa alsam kenarda dursa zararıda olamz

Craps

80+
Bende almayı düşünüyordum da pahalıya geliyor gibi sanki bizim burda kampanyalar ile aynı fiyatlara getirilir bence wraith üzerinden
2 gün önce wraithtan madlions he68 aldım. İlk maynetik switchim ve cidden kendi kullanım tarzıma göre özelleştirdim

Son düzenleme:

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
umut

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Kerem
Ağa 10 dolarlık kupon kodu nedir
konuya yazdı hocam o linke tıkla

vter için riske girilmez trde muadilleri var benzer fiyatta

ben geçenki indirimle kuponu birleştirerek 24 dolardan assembled halini aldım nebulanın 2 adet mutluyum :D wobble fazla sadece ama keycapleri vb bi ayrı kaliteli
Hayırlı olsun aldık inş iyi bir şey çıkar valla :D

MustafaaY

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,974
Üyeler
172,172
Son üye
Origine Türkiye