rafasilvatiner
80+
Arkadaşlar 13 gün önce epomaker dan shadow-x modelini aldım kargoya verilmeyince yazmak istedim yazdım adamlarda stok yok dedi 13 gündür enayi gibi beklemiş oldum en azından brick87 modelini talep ettim ama bana bu modelleri teklif ettiler: VTER Fighting68 HE ve vter ato87 HE kabul etsemmi zorlamaya devam mi etsem bilemedim elimde ak820pro var bir tane manyetik klavye olsa iyi mi? olur fikrinizi bekliyorum hocalarim( FPS oyunları oynuyorum)
@freygasm @umutatwss
+ brick87 39 doalra hala alınıyor alınmaz derseniz önerdikleri modeller 240 TL daha koyup direk brick87 alabilirim
epomaker.com
+36 dolara e kutusu mu alsam
@freygasm @umutatwss
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ brick87 39 doalra hala alınıyor alınmaz derseniz önerdikleri modeller 240 TL daha koyup direk brick87 alabilirim
Arkadaşlar 13 gün önce epomaker dan shadow-x modelini aldım kargoya verilmeyince yazmak istedim yazdım adamlarda stok yok dedi 13 gündür enayi gibi beklemiş oldum en azından brick87 modelini talep ettim ama bana bu modelleri teklif ettiler: VTER Fighting68 HE ve vter ato87 HE kabul etsemmi zorlamaya devam mi etsem bilemedim elimde ak820pro var bir tane manyetik klavye olsa iyi mi? olur fikrinizi bekliyorum hocalarim( FPS oyunları oynuyorum)
@freygasm @umutatwss

Epomaker Mystery Box 2025
Epomaker's Brand NEW Mysterious Box is here! Epomaker has packed the hot-selling items in a mysterious box for you - at a super discounted price! *Note: 1. All products are randomly selected for the mystery box. 2. One order with multiple boxes (i.e. 2 or 3 Box C) may receive duplicate...

+ 39 dolara bu da var CİDO QK61 V2Arkadaşlar 13 gün önce epomaker dan shadow-x modelini aldım kargoya verilmeyince yazmak istedim yazdım adamlarda stok yok dedi 13 gündür enayi gibi beklemiş oldum en azından brick87 modelini talep ettim ama bana bu modelleri teklif ettiler: VTER Fighting68 HE ve vter ato87 HE kabul etsemmi zorlamaya devam mi etsem bilemedim elimde ak820pro var bir tane manyetik klavye olsa iyi mi? olur fikrinizi bekliyorum hocalarim( FPS oyunları oynuyorum)
@freygasm @umutatwss
+36 dolara e kutusu mu alsam![]()
Epomaker's Brand NEW Mysterious Box is here! Epomaker has packed the hot-selling items in a mysterious box for you - at a super discounted price! *Note: 1. All products are randomly selected for the mystery box. 2. One order with multiple boxes (i.e. 2 or 3 Box C) may receive duplicate...epomaker.com
Not :shadow -x e 33 dolar verdim yazmayı unutmuşumArkadaşlar 13 gün önce epomaker dan shadow-x modelini aldım kargoya verilmeyince yazmak istedim yazdım adamlarda stok yok dedi 13 gündür enayi gibi beklemiş oldum en azından brick87 modelini talep ettim ama bana bu modelleri teklif ettiler: VTER Fighting68 HE ve vter ato87 HE kabul etsemmi zorlamaya devam mi etsem bilemedim elimde ak820pro var bir tane manyetik klavye olsa iyi mi? olur fikrinizi bekliyorum hocalarim( FPS oyunları oynuyorum)
@freygasm @umutatwss
+36 dolara e kutusu mu alsam![]()
Epomaker's Brand NEW Mysterious Box is here! Epomaker has packed the hot-selling items in a mysterious box for you - at a super discounted price! *Note: 1. All products are randomly selected for the mystery box. 2. One order with multiple boxes (i.e. 2 or 3 Box C) may receive duplicate...epomaker.com
+ 39 dolara bu da var CİDO QK61 V2
Son düzenleme: