Epomaker RT80 Alınır mı?

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
948
Bu kalvyenin dokunmatik ekranı fln olması hoşuma gitti sizce alınır mı dynatab gibi bozulup durmaz degil mi. 2.el almayı düşünüyorum

Bende olanlar : Chillkey ND75 LP, Dynatab 75x ve fun60 max

Son düzenleme:
Hangi kullanım için almayı düşünüyorsun hocam?
Günlük kullanım ve oyun için farklı klavyelerim de var ama bunu da merak ettim bi 2 ekranı fln olması değisik geldi yani

Bu kalvyenin dokunmatik ekranı fln olması hoşuma gitti sizce alınır mı dynatab gibi bozulup durmaz degil mi
kalite kontrol olarak çok zayıf bi firma rt80 barebone olarak almıştım ve kasanın içerisinde ekstra olarak unutulmuş gasket silikonu vardı ve ekranın soketi tam olarak yerine oturtulmamıştı ekran gidip geliyordu. Bende açıp bakayım dedim açtığımda inceledim yalıtım olarak çok zayıf ve ince bi kasaya sahip malzeme kalitesi iyi değil dokunsan anlarsın . mchose g75 vb bundan çok daha iyi her anlamda.

Bu kalvyenin dokunmatik ekranı fln olması hoşuma gitti sizce alınır mı dynatab gibi bozulup durmaz degil mi
Klavye bakarken seçeneklerim arasındaydı fakat ekranın çok fazla şarj yiyeceğini düşününüp Epomaker He75 Tri satın aldım. Bu arada Epomaker markasının yazılım ile bir problemi var. Mesela şu an kullandığım modelin yazılımını hiçbir şekilde aktif edemiyorum.

Geri