MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,209
Gardaş gel Feker alakBende var hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzelttim.
Gardaş gel Feker alakBende var hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzelttim.
ÜzdünKanka %60-65 klavyeler beni bayıyor%75e bile tam alıştığım söylenemez daha :'
T80 se ve th80 prosu kendi sitesinde girmişti. Vergi felan da yokmus sanırım önceden alan kimseye vergi çıkmamışHangisi?
Hayırlı olsun, sana küçük infolar vereyim yardımcı olur. Eğer signal rgb, razer veya herhangi rgb uygulaması kullanıyorsan led ekran ile çakışır gif upload edemezsin. Uygulamaları kapatıp gif upload edip sonra açmanda bir sakınca yok. Uygulamasının firmware update kısmı taş devrinden kalma. Normalde updateler 1>10 şeklinde ise bunda 1-2-3-4-5-6 diye gidiyor. Ve saçma bir şekilde update atarken 5ten 3e geri düşüyor
Deal dedin aldık reis.Hayırlı olsun, sana küçük infolar vereyim yardımcı olur. Eğer signal rgb, razer veya herhangi rgb uygulaması kullanıyorsan led ekran ile çakışır gif upload edemezsin. Uygulamaları kapatıp gif upload edip sonra açmanda bir sakınca yok. Uygulamasının firmware update kısmı taş devrinden kalma. Normalde updateler 1>10 şeklinde ise bunda 1-2-3-4-5-6 diye gidiyor. Ve saçma bir şekilde update atarken 5ten 3e geri düşüyorFirmware update yaparken degrade olma olayı oluyor yani. Eğer çok geri giderse led ekran çalışmayabiliyor tekrar üst sürüme geçmen gerek. Olur da yaşarsan diye belirteyim şimdiden.
Qmk-open source olmayan tüm klavyelerde böyle buna özgü değil. Qmk olan da pek model yok. Emin olmak için kasayı açıp bakabilirsin. 8000mah da iki 4000 batarya vardı.Deal dedin aldık reis.
RGB falan çok umurumda değil, normalde OpenRGB kullanarak ne varsa kapatıyorum.
Tuş profilleri saçmaymış pek yazmadım ama parmaklar boşluğa düşüyor gibi.
Bu arada 8000 mah versiyonu gelmiş herhalde kılavuzu doğruysa. Ali'de 4000 yazıyordu.
parantez içi tekrar indirim de yazınca ve konu yükselince sorayım dedimİndirim bitti hocam.