❌İndirim Bitti! EPOMAKER TH80X / TH80PRO / AULA75 İNDİRİMLERİ (TEKRAR İNDİRİMDE)

11 kasımda 1500tlye geliyordu düşünürken giftcard stoğu bitti gördükçe hala üzülüyorum 😭

A17DDE20-16CE-4841-9297-4BB4849D8135.jpeg

Ben de sonradan almaya karar verdim. Az önce geldi.

Alıntıyı görüntüle

Ben de sonradan almaya karar verdim. Az önce geldi.
Hayırlı olsun, sana küçük infolar vereyim yardımcı olur. Eğer signal rgb, razer veya herhangi rgb uygulaması kullanıyorsan led ekran ile çakışır gif upload edemezsin. Uygulamaları kapatıp gif upload edip sonra açmanda bir sakınca yok. Uygulamasının firmware update kısmı taş devrinden kalma. Normalde updateler 1>10 şeklinde ise bunda 1-2-3-4-5-6 diye gidiyor. Ve saçma bir şekilde update atarken 5ten 3e geri düşüyor :D Firmware update yaparken degrade olma olayı oluyor yani. Eğer çok geri giderse led ekran çalışmayabiliyor tekrar üst sürüme geçmen gerek. Olur da yaşarsan diye belirteyim şimdiden.

Hayırlı olsun, sana küçük infolar vereyim yardımcı olur. Eğer signal rgb, razer veya herhangi rgb uygulaması kullanıyorsan led ekran ile çakışır gif upload edemezsin. Uygulamaları kapatıp gif upload edip sonra açmanda bir sakınca yok. Uygulamasının firmware update kısmı taş devrinden kalma. Normalde updateler 1>10 şeklinde ise bunda 1-2-3-4-5-6 diye gidiyor. Ve saçma bir şekilde update atarken 5ten 3e geri düşüyor :D Firmware update yaparken degrade olma olayı oluyor yani. Eğer çok geri giderse led ekran çalışmayabiliyor tekrar üst sürüme geçmen gerek. Olur da yaşarsan diye belirteyim şimdiden.
Deal dedin aldık reis.
RGB falan çok umurumda değil, normalde OpenRGB kullanarak ne varsa kapatıyorum.
Tuş profilleri saçmaymış pek yazmadım ama parmaklar boşluğa düşüyor gibi.
Bu arada 8000 mah versiyonu gelmiş herhalde kılavuzu doğruysa. Ali'de 4000 yazıyordu.

Deal dedin aldık reis.
RGB falan çok umurumda değil, normalde OpenRGB kullanarak ne varsa kapatıyorum.
Tuş profilleri saçmaymış pek yazmadım ama parmaklar boşluğa düşüyor gibi.
Bu arada 8000 mah versiyonu gelmiş herhalde kılavuzu doğruysa. Ali'de 4000 yazıyordu.
Qmk-open source olmayan tüm klavyelerde böyle buna özgü değil. Qmk olan da pek model yok. Emin olmak için kasayı açıp bakabilirsin. 8000mah da iki 4000 batarya vardı.

Hangisi yine indirimde ? Normal fiyatı nedir şimdi ne kadara geliyor ?

Geri