Hasekimam
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
En iyisi hangisi oluyor hocam orta buysa ?Epomaker, akko bu işin orta bütçede top seviyelerinden. Kesinlikle üzmez. Bende de akko5075b ve th80x var.
En iyisi hangisi oluyor hocam orta buysa ?Epomaker, akko bu işin orta bütçede top seviyelerinden. Kesinlikle üzmez. Bende de akko5075b ve th80x var.
KastımEn iyisi hangisi oluyor hocam orta buysa ?
Hangi marka modellerKastım
Oradaki outlet derken bizdeki gibi outlet yani iade vb. anlamında değil.Onlar outlet ürünler hocam.
Reaper hakkında pek bilgi bulamadım. Sadece klavye adını arayınca youtube'da 1-2 videosu var. Gateron yellowdan farkı nasıldır acaba?Ooo benimkiler gelmişReaper switch sesi bana çok güzel geldi. O nedenle aula f75 I alacağım sanırım
LEOBOG Reaper Switch olarak aratabilirsiniz. Yine çıkmazsa aula f75 klavyenin incelemeleri mevcut oradan görebilirsiniz.Reaper hakkında pek bilgi bulamadım. Sadece klavye adını arayınca youtube'da 1-2 videosu var. Gateron yellowdan farkı nasıldır acaba?
EPOMAKER TH80 X
Kargo vergi dahil 3140tl. Her 600tlye 90tl kampanyası da geçerli. Kupon kodu bulursanız daha uyguna gelir. Flamingo-gateron yellow switch seçeneği de mevcut,geçenki indirimi kaçıranlar yapışın
Daha uygun bir seçenek arayanlar için ;
Epomaker x AULA F75
Kargo+vergi dahil 2300.
Ayrıca th80 pro da indirimde. Th80xde sadece linear switch seçeneği varken tactile arayanlar buna da bakabilir ;
EPOMAKER TH80PRO 3300tlye geliyor kargo+vergi dahil.
+ AKKO 5075B ANSI LAYOUT amazonda yoktu;
AKKO 5075B PLUS ANSI
@LocutuS kaçırmayın hocam bu sefer
@MuratTheFounderOfGariban
th80pro için hayvan gibi iyi fiyat bu aradaEPOMAKER TH80 X
Kargo vergi dahil 3140tl. Her 600tlye 90tl kampanyası da geçerli. Kupon kodu bulursanız daha uyguna gelir. Flamingo-gateron yellow switch seçeneği de mevcut,geçenki indirimi kaçıranlar yapışın
Epomaker x AULA F75
Kargo+vergi dahil 2300.
Ayrıca th80 pro da indirimde. Th80xde sadece linear switch seçeneği varken tactile arayanlar buna da bakabilir ;
AKKO 5075B PLUS ANSI
Ben yeşil rengi istiyodum ama geldi, iptal edip yeşili alasım vardıBen nası görmedim bunları ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
th80pro için hayvan gibi iyi fiyat bu arada
Ses tekeri değişebiliyor o modelin. Aliexpresste de satılıyordu.Th80 pro kullanıyorum 6-7 aydır çok güzel klavye sesi de iyi sadece ses tekeri takılı kalıyo bazen onun dışında mükemmel
Bu arada TH80X'in linki bozuk sanırım.EPOMAKER TH80 X
Epomaker x AULA F75
Kargo+vergi dahil 2300.
AKKO 5075B PLUS ANSI