❌İndirim Bitti! EPOMAKER TH80X / TH80PRO / AULA75 İNDİRİMLERİ (TEKRAR İNDİRİMDE)

Ooo benimkiler gelmiş 😀Reaper switch sesi bana çok güzel geldi. O nedenle aula f75 I alacağım sanırım

Ooo benimkiler gelmiş 😀Reaper switch sesi bana çok güzel geldi. O nedenle aula f75 I alacağım sanırım
Reaper hakkında pek bilgi bulamadım. Sadece klavye adını arayınca youtube'da 1-2 videosu var. Gateron yellowdan farkı nasıldır acaba?

Reaper hakkında pek bilgi bulamadım. Sadece klavye adını arayınca youtube'da 1-2 videosu var. Gateron yellowdan farkı nasıldır acaba?
LEOBOG Reaper Switch olarak aratabilirsiniz. Yine çıkmazsa aula f75 klavyenin incelemeleri mevcut oradan görebilirsiniz.

EPOMAKER TH80 X
Kargo vergi dahil 3140tl. Her 600tlye 90tl kampanyası da geçerli. Kupon kodu bulursanız daha uyguna gelir. Flamingo-gateron yellow switch seçeneği de mevcut,geçenki indirimi kaçıranlar yapışın :D

Daha uygun bir seçenek arayanlar için ;
Epomaker x AULA F75
Kargo+vergi dahil 2300.

Ayrıca th80 pro da indirimde. Th80xde sadece linear switch seçeneği varken tactile arayanlar buna da bakabilir ;
EPOMAKER TH80PRO 3300tlye geliyor kargo+vergi dahil.

+ AKKO 5075B ANSI LAYOUT amazonda yoktu;
AKKO 5075B PLUS ANSI
@LocutuS kaçırmayın hocam bu sefer :D
@MuratTheFounderOfGariban

Ben nası görmedim bunları ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EPOMAKER TH80 X
Kargo vergi dahil 3140tl. Her 600tlye 90tl kampanyası da geçerli. Kupon kodu bulursanız daha uyguna gelir. Flamingo-gateron yellow switch seçeneği de mevcut,geçenki indirimi kaçıranlar yapışın :D

Epomaker x AULA F75
Kargo+vergi dahil 2300.

Ayrıca th80 pro da indirimde. Th80xde sadece linear switch seçeneği varken tactile arayanlar buna da bakabilir ;

AKKO 5075B PLUS ANSI
th80pro için hayvan gibi iyi fiyat bu arada

Th80 pro kullanıyorum 6-7 aydır çok güzel klavye sesi de iyi sadece ses tekeri takılı kalıyo bazen onun dışında mükemmel

Ben nası görmedim bunları ya

th80pro için hayvan gibi iyi fiyat bu arada
Ben yeşil rengi istiyodum ama geldi, iptal edip yeşili alasım vardı :D

Th80 pro kullanıyorum 6-7 aydır çok güzel klavye sesi de iyi sadece ses tekeri takılı kalıyo bazen onun dışında mükemmel
Ses tekeri değişebiliyor o modelin. Aliexpresste de satılıyordu.

EPOMAKER TH80 X

Epomaker x AULA F75
Kargo+vergi dahil 2300.

AKKO 5075B PLUS ANSI
Bu arada TH80X'in linki bozuk sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,934
Üyeler
174,943