Neler Yeni

EPOMAKER x Aula F75 Alınır mı?

Limony

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Salih
Bütçe
2500
Merhabalar uzun bir klavye arayışından sonra hazır amazon prime indirimiyle birlikte iken Aula F75'i almaya meyillendim ancak sizinde fikrinizi merak ediyorum, önerileriniz varsa mutlaka belirtin. Prebuilt olması, ekstra olarak stabilizerları modlu ve linear switch olması da etken faktörlerdendir. Teşekkürler! Bütçem 2500₺

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Arnold Ciwardagexer
Merhabalar uzun bir klavye arayışından sonra hazır amazon prime indirimiyle birlikte iken Aula F75'i almaya meyillendim ancak sizinde fikrinizi merak ediyorum, önerileriniz varsa mutlaka belirtin. Prebuilt olması, ekstra olarak stabilizerları modlu ve linear switch olması da etken faktörlerdendir. Teşekkürler! Bütçem 2500₺
Kesinlikle alınır. Leobog Reaper switchleri gerçekten kaliteli.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,946
İsim
kilan embappe
Alınır. Çok istediğim bir klavye şahsen. Ama geçmeye değmez büyük ihtimal.

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali Burak
Yani f75mi yoksa ak820promu anlaminda ve nereden alayim aliexpressdenmi yoksa amazondami
Dostum AK820 Pro olanını aldım. 1 Haftadır kullanıyorum. Senin gibi çok inceleme videosu izledim. Şu an iyi ki almışım diyorum. Ak820 Pro gift switch ile geliyor. Düz Ak820 de flying fish var diye biliyorum en azından amazonda öyle

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes
Dostum AK820 Pro olanını aldım. 1 Haftadır kullanıyorum. Senin gibi çok inceleme videosu izledim. Şu an iyi ki almışım diyorum. Ak820 Pro gift switch ile geliyor. Düz Ak820 de flying fish var diye biliyorum en azından amazonda öyle
hocam arada 2.4 ile bağlanınca ekranda connectting yazısı çıkıyor bazen failed bazen success yazıyor ama bağlantı kesilmiyor sizdede aynımı

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali Burak
hocam arada 2.4 ile bağlanınca ekranda connectting yazısı çıkıyor bazen failed bazen success yazıyor ama bağlantı kesilmiyor sizdede aynımı
Bir defa başıma geldi. İlk geldiğinde anakartın arkasındaki usb den bios format girişine takmışım yanlışlıkla bir kaç gün öyle kullandım. Başka porta çektim, Dongle u çıkarttım düzeldi bir problem olmadı daha, ileride olur mu bilmiyorum, Bazı usb girişleri desteklemeyebiliyor ya da bazen görmemeye neden olabiliyor sanırım

Top Bottom