bunu al geç bu daha iyi her türlüMpow nasıldır buna göre?
bunu al geç bu daha iyi her türlüMpow nasıldır buna göre?
7.1 zaten önemli bir şey değil, kulaklığın kendi 7.1 yazılımı yerine Dolby Access al çok daha iyi ses kasarsın.7.1 değil sanırım bu. Eğer öyleyse kendi kulaklığımı iptal edip bunu alayım
Alsam mı ya cloud 2 gibiyse bedava resmen kararsız kaldım
Pardon ses kalitesi daha iyiymiş. Zaten sennheiser hd4.40 kullanıyordum telefonda ses kalitesi gerçekten en iyisi olabilirEPOS Sennheiser GSP 301 vs HyperX Cloud II: What is the difference?
What is the difference between EPOS Sennheiser GSP 301 and HyperX Cloud II? Find out which is better and their overall performance in the PC and gaming headset ranking.versus.com
Burda 1 puan geride gözüküyor mikrofon kalitesi daha iyiymiş
Bütçen elveriyorsa al bence, 700 liraya kaliteli denecek kulaklık çok az.Alsam mı ya cloud 2 gibiyse bedava resmen kararsız kaldım
200 lira üstü olduğu için kargo ücreti yok hocam, başta bende öyle sandım.İstanbul da olup almak isteyen varsa 2 tane alsın 1 birini ben ondan alırım 720 ye gelir zira 2 tane alınca kargo parası ödemiyoruz.
Premiumla kargo ödemiyoruz zatenİstanbul da olup almak isteyen varsa 2 tane alsın 1 birini ben ondan alırım 720 ye gelir zira 2 tane alınca kargo parası ödemiyoruz.