Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sennheiser GSP 301 682TL (yeni stoklar)

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,275
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Onur052

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur
Kulaklık gayet güzel esnek bir yapiya sahip dış gürültüyü kesiyor kafama ve kulaklarıma tam oturdu ses kalitesi açısından gayet yeterli mikrofonu yukarı katladiginda mute atıyor beğendiğim yönleri bunlar beğenmediğim tarafı 7.1 olmaması ben hep 7.1 kulaklık kullandigim için rekabetçi oyunlarda buna biraz alışamadım, kablosu biraz hassas gibi duruyor dikkatli kullanılması lazım ses kısma yeri sona kisildiginda çok azda olsa ses geliyor onun harici çok güzel bı kulaklık 7.1 olsaydı keşke 🙃
Hocam deneme imkanınız oldu mu?

emirbaki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir Baki Gökçen
Beyler sa ben bu kulaklıgı aldım ve yani kutuda bi sıkıntı yoktu ama DC ye girince ses oyundan DC gidiyor ve bazı sıkıntılar yaşıyordum bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
geçen cuma elime ulaştı pc de ve xbox series s te kullanma fırsatım oldu bu kulaklığı xbox için için almıştım zaten pc kısmında sennheiser gsx1000 amfi ile kullandım kulaklığı çok ayrı bir seviyeye çıkardı özellikle mikrofon kısmı çok profesyonel xbox kısmına gelecek olursak mikrofon kısmı çok güzel ama aldığım ses pc ye göre baya kısık kaldı xbox dan kaynaklı diye düşünüyorum hem oyun sesi hem discord oyun içi iletişim kısmını otomatik dengelemeye çalısıyor.

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
Arkadaşlar bugün itibari ile kulaklık elime ulaştı eski kulaklığım rampage konfortu rafa kaldırdım gelelim yorumlara öncelikle ben rahatlık için almıştım çok farketti ben konforunu beğendim öte yandan bi arkadaş 7.1 yok demişti benim için önemli demişti ama 7.1 olmamasına rağmen ses kalitesi inanılmaz iyi ya ben çok dandik kulaklıktan geçtim böyle geliyor ya da bilmiyorum ama ben ses netliği açısından çok beğendim eksi yanları tabii ki kablo ince geldi ve beğenmedim eğiş büğüş gibi inşallah açılır kablo ses tekerleği sonuna kadar kısmıyor sesi ama zaten kullanmicam mikrofonu test edemedim ama ses kaydı aldım gayet net ve iyi geliyor ben memnunum rekabetçi oyunlarda farkedeceğini düşünüyorum cs pubg gibi oyunlar oynuyorum konfor ve ses netliği çok hoş

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
Var mı almak isteyen arkadaşlar ben satacağım almak isteyen ulaşsın sadece kutusunu açıp denedim bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,570
Üyeler
159,175
Son üye
emre973728
Top Bottom