maskeyi verme zorunluğu var şümkü torba yasada bu açıkca belirtildiARKADAŞLAR KONUYA AÇIKLIK GETİREYİM HEMEN 60 -65 YAŞ ÜSTÜ EVELRE CUMBAŞKANLIĞINDAN BİR MEKTUP VE MASKELER GETİRİLİYOR.
ANCAK 60-65 YAŞ ALTI VATANDAŞLAR İÇİN TELFONLARINA KOD GELİYOR KENDİLERİ GİDİP ECZANEDEN ALMAK ZORUNDALAR HER ECZANANINDE BİR STOĞU VAR VERMEYEBİLİYOR İ
İYİ GÜNLER DİLİYORUM ..
Hocam demesi kolay kod felan da gelmiyor size gelmis bize ne gelen var ne giden eczaneye gidiyosun maske felan da satmiyorcep telefonundaki gelecek kod ile eczaneye başvuruyorsunuz
Aciklik getiriyorum demissin eczaneye gidiyoruz maske felan vermiyorlarARKADAŞLAR KONUYA AÇIKLIK GETİREYİM HEMEN 60 -65 YAŞ ÜSTÜ EVELRE CUMBAŞKANLIĞINDAN BİR MEKTUP VE MASKELER GETİRİLİYOR.
ANCAK 60-65 YAŞ ALTI VATANDAŞLAR İÇİN TELFONLARINA KOD GELİYOR KENDİLERİ GİDİP ECZANEDEN ALMAK ZORUNDALAR HER ECZANANINDE BİR STOĞU VAR VERMEYEBİLİYOR İ
İYİ GÜNLER DİLİYORUM ..
Bizimkiler eczaneden aldı2 hafta oldu bașvurduk maske için hala ne gelen var ne giden e devletten de bașvurduk ama herhangi birșey çıkmadı henüz maske gelen varmı evine yazabilirmi