Eptt maske dağıtmıyor

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,944
2 hafta oldu bașvurduk maske için hala ne gelen var ne giden e devletten de bașvurduk ama herhangi birșey çıkmadı henüz maske gelen varmı evine yazabilirmi

eve gelmiyo artık size gönderilen kodu herhangi bir eczaneye söyleyerek kendiniz alıyorsunuz mesajla kod gönderiyorlar bana geldi kod maskem olduğu için almadım

Durum bende de aynı yoğunluktan dolayı

cep telefonundaki gelecek kod ile eczaneye başvuruyorsunuz

ARKADAŞLAR KONUYA AÇIKLIK GETİREYİM HEMEN 60 -65 YAŞ ÜSTÜ EVELRE CUMBAŞKANLIĞINDAN BİR MEKTUP VE MASKELER GETİRİLİYOR.

ANCAK 60-65 YAŞ ALTI VATANDAŞLAR İÇİN TELFONLARINA KOD GELİYOR KENDİLERİ GİDİP ECZANEDEN ALMAK ZORUNDALAR HER ECZANANINDE BİR STOĞU VAR VERMEYEBİLİYOR İ

İYİ GÜNLER DİLİYORUM ..

ARKADAŞLAR KONUYA AÇIKLIK GETİREYİM HEMEN 60 -65 YAŞ ÜSTÜ EVELRE CUMBAŞKANLIĞINDAN BİR MEKTUP VE MASKELER GETİRİLİYOR.

ANCAK 60-65 YAŞ ALTI VATANDAŞLAR İÇİN TELFONLARINA KOD GELİYOR KENDİLERİ GİDİP ECZANEDEN ALMAK ZORUNDALAR HER ECZANANINDE BİR STOĞU VAR VERMEYEBİLİYOR İ

İYİ GÜNLER DİLİYORUM ..
maskeyi verme zorunluğu var şümkü torba yasada bu açıkca belirtildi

cep telefonundaki gelecek kod ile eczaneye başvuruyorsunuz
Hocam demesi kolay kod felan da gelmiyor size gelmis bize ne gelen var ne giden eczaneye gidiyosun maske felan da satmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İYİ GÜNLER DİLİYORUM ..
Aciklik getiriyorum demissin eczaneye gidiyoruz maske felan vermiyorlar

2 hafta oldu bașvurduk maske için hala ne gelen var ne giden e devletten de bașvurduk ama herhangi birșey çıkmadı henüz maske gelen varmı evine yazabilirmi
Bizimkiler eczaneden aldı

Eczane'ye gidiyorsun "maskemi almaya geldim" diyorsun.
Sana T.C. Kimlik numaranı soruyor, söylüyorsun, bilgisayardan giriş yapıyor,
Eğer maske hakkın varsa hiç bir şey demeden veriyor maskeyi, dönüp gidiyorsun.

Eve gelmesini bekleme.
Telefona SMS bekleme.
Başka da bir şey demiyorum ...
İyi forumlar.

Geri