Voong
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Öncelikle merhabalar, yaklaşık 8 9 aydır bekliyorum internetimin gelmesi için bina yeni ve altyapı olmadığı için internetim yok bayramdan 2 hafta önce falan binamızın içine gri bi kablo çektiler fiber diye biliyorum sonrasında dairemin önündeki direklere turuncu kabloyu çektiler baktığımda o gri kabloda vardı sarılı bir şekilde ve etiketin üstünde bina numaramız yazıyordu şuan ne gelen var ne giden pendik ile özel görüştük kaç kere oradaki kadın ben size yardımcı olucam dedi bu ayın 2 sinde bir mesaj yazdı başvurunuz devam ediyor mu ediyorsa bu ay içerisinde internetinizi bağlicaz ve faturalandırmanız başlicaktır diye son 1 2 haftadır mahalleyi gözlemliyorum hala daha binalara kablo çekiyorlar. Turuncu kabloları direkten direğe bağlıyorlar henüz benim kutum bile bağlanmadı ama bu ay içinde aktifleştirilecek dendi. Sizce bütün mahalleyi ilk önce kablolamasını bitirip aktifleştirmeye mi başlayacaklar yoksa çok bekler miyim ? Süreç ile ilgili bilginiz varmı yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım daha dilekçe verdim pendiğe gidip bekliyorum şuan sadece gelen giden yok.