Neler Yeni

Erdoğan '1 Mayıs'ı biz ilan ettik' dedi

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yine de biz ilan ettik şeklinde söylemesi sence doğru mu? Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, dediğinden haberim yoktu ama yine de 1 Mayıs'ı ilk defa kendisi ilan etmiş gibi gösterdiğini düşünüyorum.
deme öle ayb şehirleri bil ilk o yabdı

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,620
İsim
Taha yücel
Deja-vu yaşadım lan sabah sabah annem süpürge ile odamı bastı onun sesine uyandim telefona baktim foruma actim senin ppn bu konu sanki bir kere daha yasamiz gibi oldum la fkfk nasil dedim

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Yine de biz ilan ettik şeklinde söylemesi sence doğru mu? Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, dediğinden haberim yoktu ama yine de 1 Mayıs'ı ilk defa kendisi ilan etmiş gibi gösterdiğini düşünüyorum.
İlk defâ biz yaptık demiyor ki? Yaklaşık 30 yıl yasak kaldı, bizim hükümetimiz döneminde de yasağı kaldırdık diyor. Yasaklanması da, Kanlı 1 Mayıs olayından sonra oldu. Araştırabilirsin.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,420
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
hadi bakalııım. hocam mucize arıyoruz wow ne iki varsayılan walkout arjantin🇦🇷 noluyo lan laan noluyo laan nnneeee nnnneee. hahahahahauuuuuuuvv nnneee arkadaşlar bu şşa-kamera mieee mı nee dandik bir paketten messi mi dandik bir paketten. messi mi ooohhaaa ooohhaa > Rte.

Top Bottom