Erdoğan: AK Parti, MHP, DEM Parti olarak beraber yürüme karar verdik

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485

Haberi ayrıntılı okumak isteyenler için https://www.sozcu.com.tr/erdogan-p194261

Erdoğan, "Arada silah olmadan oturup konuşacağız. Gönüller bir olunca sınırlar ortadan kalkar. İlk adım olarak TBMM'de bir komisyon kuracak, sürecin yasal ihtiyaçlarını Meclis çatısı altında konuşmaya başlayacağız." dedi.

"AKP, MHP, DEM OLARAK BERABER YÜRÜMEYE KARAR VERDİK"

AK Parti, MHP, DEM Parti biz en azından üçlü olarak bu yola beraber yürümeye kararı verdik. Derdimiz var. Derdimiz olduğuna göre, el ele verdiğimize göre bu engelleri aşacağız.

Artık yumrukları sıkmaya gerek yok. Kucaklaşacağız, konuşacağız. Birbirimize karşı adım atarak yürüyeceğiz.

Tarihi açıklama diye iki gün heyecan yaptıkları bu muydu? Ben Türk vatandaşlarına milliyetçilik dersi vermeye çalışan Terakkiperver Ampul Fırkası mensubu arkadaşların semazen gösterisini izlemek için koltuğuma kuruldum.

genel seçimde millet ittifakına bu yüzden muhalefet yapanlar şimdi nerede?

Onlar pür pak yani ? Bugünkü durumlarda hiç parmakları yok. 2 taraf da aynı birbiriniz üstünden millete sallamaya doymadınız ama aynaya bakmıyorsunuz 😂

Diğer seçimi kazanabilmek için buluşacağı tek yol buydu akp hükümetinin. Ama hdp üyeleri hainliğini umarım bu oy mevzusunda da gösterir de 2028 seçimlerinde CHP'nin bir şansı olur.

Bu konu aktif kalmalı herkes neyin ne olduğunu görmeli

Akkoyunlar kayıplara karıştı

Bu konu aktif kalmalı herkes neyin ne olduğunu görmeli
tamam aktif kalsın da; sen neyin ne olduğunu gerçekten görebiliyormusun acaba? chp nin hdp ile birlikteliği vs. hepsi geleceğe yönelik altyapı çalışmasıydı hepsi.yani türk milletini bu gibi durumlara hazırlama altyapısı. beni bilenler bilir.daha 2014 te uyardım Türk Milletini. bunlar ışidi bitiricem diye örgütlerle anlaştılar diye uyardım.tsk çalışanlarını da uyardım.boşuna ölmeyin.değmez.ilerde göreceksiniz o çok vatanperver bahçelinin bile türkeşlerin bile apoyla anlaştığını göreceksiniz dedim.ogün bugündü.emperyalist güçler türk milletini bu gibi durumlara alıştırmak için chp ile altyapı oluşturdu.akp nin söylemleriyle pekiştirdi.bugün akp-mhp ile tamamına erdi.dünyada konsorsiyum ya da koalisyon oluşturuldu.açıkça söylüyorlar zaten: 'YA BİZDENSİNİZ, YA DA DEĞİLSİNİZ'. yani bi onlar var bir de biz (yani şeriatçi ya da diğer adıyla IŞİDçiler) varız.sizler ortalıkta kalanlarsınız.yani güdülenler.siz ne bakıyorsunuz yok chp tutuklandı, yok akpliler partiden tasfiye edildi, yok hdp berteraf edildi, yok fetö ihraç edildi. hepsi tiyatro. ne hikmetse muhammet yakutu akp istedi diye interpol bir günde işini bitirdi.senelerdir güya fethullahçıları dışarda bitirmek için uğraşan akp, interpolden bunu isteyemiyor galiba.elini kolunu sallayarak çıktılar ülkeden.bitirilen yani tasfiye edilen fethullahçıların içindeki Mehdiciler.

%52 için ne onurlu bir gün hewaller ile kuçaklışırlar artık

Haberi ayrıntılı okumak isteyenler için https://www.sozcu.com.tr/erdogan-p194261

Erdoğan, "Arada silah olmadan oturup konuşacağız. Gönüller bir olunca sınırlar ortadan kalkar. İlk adım olarak TBMM'de bir komisyon kuracak, sürecin yasal ihtiyaçlarını Meclis çatısı altında konuşmaya başlayacağız." dedi.

"AKP, MHP, DEM OLARAK BERABER YÜRÜMEYE KARAR VERDİK"

AK Parti, MHP, DEM Parti biz en azından üçlü olarak bu yola beraber yürümeye kararı verdik. Derdimiz var. Derdimiz olduğuna göre, el ele verdiğimize göre bu engelleri aşacağız.

Artık yumrukları sıkmaya gerek yok. Kucaklaşacağız, konuşacağız. Birbirimize karşı adım atarak yürüyeceğiz.
CHP başa gelirse teröristler serbest kalacak :)

DADADA.webp

Geri