Wh897Xm
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,076
Alıntıyı görüntüle
ASDASDASD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis almanyayı ceyiz niyetine alacak inşallah.
Alıntıyı görüntüle
ASDASDASD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reis almanyayı ceyiz niyetine alacak inşallah.
Ben eleştirmeyin demiyorum ki. İnan bende bayılmıyorum. Ama ne derse onu buraya atıp linçlemek veya eleştirmek hiç bir işe yaramıyor inan.Eee yani? Cumhurbaşkanı olduğu için eleştirmeyelim mi?
Baş kaldırmadığımız için hala gitmedi ses çıkartmayıp bizde mi koyun olalımBen eleştirmeyin demiyorum ki. İnan bende bayılmıyorum. Ama ne derse onu buraya atıp linçlemek veya eleştirmek hiç bir işe yaramıyor inan.![]()
Burada değil seçimde baş kaldırmak lazım..Baş kaldırmadığımız için hala gitmedi ses çıkartmayıp bizde mi koyun olalım
Erdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder.
Ben bu söze tek şu fotoğrafı göstermek istiyorum.
Bu arada haberleri yazarken başlık bulamıyorum la![]()
Eleştirmek en doğal hakkınız.Eee yani? Cumhurbaşkanı olduğu için eleştirmeyelim mi?
Şu espriden bir bıkmadınız ya A..Silivri Soğuktur diye kaldırdım fotoğrafı![]()
Bu bir haber haberi size sunuyorum altına da yorumumu yazıyorum. Beğenmiyorsan yazdıklarımı konuya bir şey yazıp konuyu uplama kardeşim. İyi forumlar!Ya tamam işte RTE yi sevmiyon anladık adamın her cümlesini buraya atmanın hiç bir anlamı yok.
plastik sandalye altın sandalye değil olay altınların içinde poz vermesi hemde ülke bu durumdayken normal resmi bi makamda makam koltuğunda da poz verebilirdiNe varki bunda gerçek altınmı? öyleyse haklısın ki zannetmiyorum.Ayrıca plastik sandalyedemi poz vermesini bekliyorsunSavunduğumdan değil yanlış anlama çoğu şeyine ayar olurum hatta,aşık olduğum birisi değildir fakat objektif bakmak lazım bazen.