🟠 Erdoğan: "Evlenin, çocuk yapın! Nüfusumuz artmıyor!"

Yaşından mı diyorum ama yaş olsa herkes öyle olurdu; objektif bakabiliyorsun.
Haklıya haklı, haksıza haksız derseniz koyun olmazsınız (lafım size değil). Kendimi koyun olarak görmediğim için karşıda kim olursa olsun doğruysa doğru der geçerim. 14 yaşında da aynı düşüncedeydim hala aynıyım. Teşekkür ederim.

8. Aile Şurası'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin nüfusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce 3 çocuk önerisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evlenme yaşı yükseliyor, boşanma rakamları artıyor. Çocuk sayısı azalıyor. Bizim Türkiye olarak nüfusumuzun 85 milyon olması yeterli değil. Daha fazla nüfusa ihtiyaç var. Dünyamız giderek yaşlanıyor." ifadelerini kullandı.
Türkiye nüfusunun yeterli olmadığını belirten Erdoğan, "Daha fazla nüfusa ihtiyaç var. Dünyamız giderek yaşlanıyor." dedi. Erdoğan ayrıca LGBT'ye de sert tepki gösterdi.

"85 MİLYON NÜFUS YETERLİ DEĞİL"​

653a4c7586b2452c3488237c.jpg
çocuk için para lazım

Haklıya haklı, haksıza haksız derseniz koyun olmazsınız (lafım size değil). Kendimi koyun olarak görmediğim için karşıda kim olursa olsun doğruysa doğru der geçerim. 14 yaşında da aynı düşüncedeydim hala aynıyım. Teşekkür ederim.
Çok saçma bu muhabbeti yapmam aslında herkesin yapması gereken bir şey. Eski beni düşününce aşırı tilt oldum şu an.

8. Aile Şurası'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin nüfusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce 3 çocuk önerisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evlenme yaşı yükseliyor, boşanma rakamları artıyor. Çocuk sayısı azalıyor. Bizim Türkiye olarak nüfusumuzun 85 milyon olması yeterli değil. Daha fazla nüfusa ihtiyaç var. Dünyamız giderek yaşlanıyor." ifadelerini kullandı.
Türkiye nüfusunun yeterli olmadığını belirten Erdoğan, "Daha fazla nüfusa ihtiyaç var. Dünyamız giderek yaşlanıyor." dedi. Erdoğan ayrıca LGBT'ye de sert tepki gösterdi.

"85 MİLYON NÜFUS YETERLİ DEĞİL"​

653a4c7586b2452c3488237c.jpg
1698328338575.png

verdiği hibe umarım çok işe yaramıştır...

Reis dediyse hemen evlenmeliyim:)

millet kendine zor bakıyor bir de çocuk mu bakacak? hangi parayla alıcak o çocuğun ihtiyaçlarını

LGBT ye sert tepkiler tamam ama nüfus için söylemini kınıyorum

Ülke 85 milyon nüfusu kaldırabiliyor mu sanki? İstanbul'un hali ortada, yaşam şartları vs. her şey ortada. Bu vaziyette çocuk yapmak, çocuğa acı çektirmek olur sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,818
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri