Besim Tibuk
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 14,681
Mesajlarıma gülmek yerine muhteşem atsaydınız şu an bu konu açılmazdı çünkü ülke düzgün olurdu.
Şöyle chp yi günahsız keçi gibi savunuyolar ya bende buna yanıyorum AS:ASD:128 milyon aslında kemal kılıçdaroğlu çaldı güzelce de yedi paraları az salla biraz tonlarca paraları yiyen birisi varsa o da erdoğandır
Evet değişir, çok çok mükemmel olmaz tabii ki ama kesinlikle değişir, bugünkünden daha iyi oluruz emin olun, umudunuzu kaybetmeyin.Benim şahsi düşüncem hiçbir şeyin değişmeyeceğidir.AKP neyse CHP de aynı benim gözümde.Biri milliyetçilikle atatürkle milleti sömürüyo.Diğeri kardeşlikle dinle milleti sömürüyo.İkiside tonlarca para yiyo.Tek dertleri daha da yükselip daha da çok para yemek.Z kuşağının %90'ı CHP gelip erdoğan giderse ülkenin 5 yıl içerisinde düzeliceğin zannediyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
Olmaz.parti olarak bakma başa geçecek şahıs olarak bak mesela mansur yavaş cumhurbaşkanı olursa partisini dinleyeceğini sanmıyorum güvendiğim bi isim
CHP geçince ilk getireceği şey Başörtüsü yasağı olur.CHP başa gelemez.
YT katıl ı kapatırlar çünkü para youtıbırlar dolay kazanıyo (!)CHP geçince ilk getireceği şey Başörtüsü yasağı olur.
CHP:CHP geçince ilk getireceği şey Başörtüsü yasağı olur.
Cidden böyle şeyleri diyenler şeriatı merak ediyor sanırım, başka nedenleri de olabilirCHP:
Baş örtü yasağı getireceğiz!
(!)
Ya birader şaka mısın gece gece? Dediğine kendin inanıyor musun?
Yüksek miktarda yanlış yatırım yapılmış yer. Mansur ne mi yaptı?Hocam mansur yavaş geleli ankarada ne değişti?Verdiği seçim vaatlerinden kaçını yaptı?Yüksek miktarda yatırım yapılmış ankaparkı neden kapattı ve yıkmak istedi?Birde burdan bak
şaka mısın boş boş konuşuyorsunCHP geçince ilk getireceği şey Başörtüsü yasağı olur.