Erdoğan gitse,CHP başa geçse ülke düzelir mi?

Mesajlarıma gülmek yerine muhteşem atsaydınız şu an bu konu açılmazdı çünkü ülke düzgün olurdu.

Benim şahsi düşüncem hiçbir şeyin değişmeyeceğidir.AKP neyse CHP de aynı benim gözümde.Biri milliyetçilikle atatürkle milleti sömürüyo.Diğeri kardeşlikle dinle milleti sömürüyo.İkiside tonlarca para yiyo.Tek dertleri daha da yükselip daha da çok para yemek.Z kuşağının %90'ı CHP gelip erdoğan giderse ülkenin 5 yıl içerisinde düzeliceğin zannediyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet değişir, çok çok mükemmel olmaz tabii ki ama kesinlikle değişir, bugünkünden daha iyi oluruz emin olun, umudunuzu kaybetmeyin.

Batışı durdursunlar yine iyi.

Ülkedeki her milletvekili filan +60 yaşında olduğundan düzelmez

parti olarak bakma başa geçecek şahıs olarak bak mesela mansur yavaş cumhurbaşkanı olursa partisini dinleyeceğini sanmıyorum güvendiğim bi isim
Olmaz.
Bu kafa ile yapmazlar.
Zamanında muharrem vardı adam o kadar iyi sonuç getirdi sonucu ne oldu?
Sen inanıyor musun aday olacağına cidden?
Yapmazlar gine kılıçdaroğlu aday olur.

Hocam mansur yavaş geleli ankarada ne değişti?Verdiği seçim vaatlerinden kaçını yaptı?Yüksek miktarda yatırım yapılmış ankaparkı neden kapattı ve yıkmak istedi?Birde burdan bak
Yüksek miktarda yanlış yatırım yapılmış yer. Mansur ne mi yaptı?
Anlatayım Ankarada yaşamadığın için bilemezsin:
Bazı ilçelerde veresiye ile hala işlem yapan yerlerdeki durumu kötü olan müşterilere yardımda bulundu.
Boşu boşuna yol yıkıp tekrar yaptırtmadı.
Büyük çoğunlukta Süperonline olmak kaydıyla baskıyla internet altyapısı getirtti.
Gelmişsin çöpten, pas tutmuş yeri kapattı diyorsun.

Sanki bana gidip, gezeceksin, oynayacakdın da kapattı diyorsun. Milletin işine yaramayan şey niye bakım masrsfı, elektrik masrafı yapasın?
Ederinin daha üstünde yaptıran cımbızcı melihine bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,437
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri