🃏JOKER🃏
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 41,235
yürüüüüüüüüüüüü her taksim her yer direnişbizde gezi olaylarını unutmayacağız ! (Ağaç için arabaları yakanlar)
yürüüüüüüüüüüüü her taksim her yer direnişbizde gezi olaylarını unutmayacağız ! (Ağaç için arabaları yakanlar)
Yallahyürüüüüüüüüüüüü her taksim her yer direniştayip hesap vericek halka siz her şeyi unutursunuz ama bunları unutmazsınız
Allah aşkına şu adamı hala nasıl savunabiliyorsunuz? Bakın ben CHP'yi savun falan demiyorum. CHP'li de değilim, her partiyi eleştiririm.Yallah
bana kalırsa boş konuşuyorsun ayakta uyumaya devam etbizde gezi olaylarını unutmayacağız ! (Ağaç için arabaları yakanlar)
akp milleti olayları unutup hesap sormuyor işleri güçleri aman reise bir şey olmasın diyorlarAllah aşkına şu adamı hala nasıl savunabiliyorsunuz? Bakın ben CHP'yi savun falan demiyorum. CHP'li de değilim, her partiyi eleştiririm.
Dün 5 TL'ye aldığın şey yarın 7 TL oluyor. Cumhurbaşkanının amacı halkını koruyup refah yaşatmak ama bizimki Elin 20 yaşında eli silah tutabilecek bir ton Suriyeliyi ülkeye sokuyor. Üstelik ülkelerinde savaş bitmişken ve genel af çıkmışken! Hadi vatandaşın güvenliğini koruyamadın, refahı sağlayamadın. Beyin göçü yapanlara, yurt dışı gibi bir hayat isteyenlere "terörist" demek bildiğin kendi halkına "terörist" demekle aynı şeydir.
Refah sağlayamıyor, halkına saygısı yok, vatandaşını koruyamıyor, nerede nasıl yatırım yapacağını ekonomiyi nasıl kullanacağını bilmiyor... Daha sayarım.
Bu mu bizi temsil eden adam? Daha 3 gün önce dediğini, sözünün arkasında durmayan, halkına yalan söyleyen adam bu mu? Evet, bu. Aylar önce Arabistan'a terörist deyip onlarla iş birliği yapanlara "ş*refsiz" deyip onlarla iş birliği yapmaları ne peki? 15 Temmuz araştırılsın önergisini redlemeleri? Daya sayayım mı?
İlk önce yukarıda iddia ettiklerimi hatta doğru olan eleştirileri çürütmeye çalış sonra benle tartışmaya gir. Eğer çürütemezsen cevap vermeye değmez birisindir.
Hepsini.Verdiği seçim vaatlerinden kaçını yaptı?
Çünkü milyarlarca liraya yapılan Ankapark Ankara'yı zarara uğratıyor. ABB için para kalmıyordu.Yüksek miktarda yatırım yapılmış ankaparkı neden kapattı ve yıkmak istedi?Birde
Allah fırsat vermesin o İslam düşmanlarına.Benim şahsi düşüncem hiçbir şeyin değişmeyeceğidir.AKP neyse CHP de aynı benim gözümde.Biri milliyetçilikle atatürkle milleti sömürüyo.Diğeri kardeşlikle dinle milleti sömürüyo.İkiside tonlarca para yiyo.Tek dertleri daha da yükselip daha da çok para yemek.Z kuşağının %90'ı CHP gelip erdoğan giderse ülkenin 5 yıl içerisinde düzeliceğin zannediyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
profil fotoğrafına baktım ve zortladım gerçekten bir insanın beyni birazcık bile mi çalışmaz ya şeriatcı seniAllah fırsat vermesin o İslam düşmanlarına.
Daha fenası olur şuanki durumdan.