Neler Yeni

Erdoğan Mizah Yapıyor

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Youtuberlardan alınan 400k lık vergileri görmediniz glb bu ülkede her şey olabilir ciddiyim.
Dora abininkini diyorsan sanırım 220 bine indirilmişti ama bence youtuberlardan vergi alınması olabilir asgari ücret üzerinden de insanlar vergi veriyor hem yoytuber ların çok da veremeyecek parasının olmayacağını düşünüyorum dora abininkinde gecikme faizi vardı ama bunlar biraz da hukuki işlemler çok da eleştiriye açık değil bence zaten kendisi de şikayet etmedi gayet iyi bir dille anlattı gibi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Dora abininkini diyorsan sanırım 220 bine indirilmişti ama bence youtuberlardan vergi alınması olabilir asgari ücret üzerinden de insanlar vergi veriyor hem yoytuber ların çok da veremeyecek parasının olmayacağını düşünüyorum dora abininkinde gecikme faizi vardı ama bunlar biraz da hukuki işlemler çok da eleştiriye açık değil bence zaten kendisi de şikayet etmedi gayet iyi bir dille anlattı gibi
Hocam yıllar önce siz genç girişimcisiniz sizden vergi almıyacağız diyip faizi bir ton biriktirip alınan bir ülkedeyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayet etmek istiyordu zaten ama sus payı diye verilen indirime göz yumdu çok az bir meblağ

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
sj.....

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Hocam yıllar önce siz genç girişimcisiniz sizden vergi almıyacağız diyip faizi bir ton biriktirip alınan bir ülkedeyiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayet etmek istiyordu zaten ama sus payı diye verilen indirime göz yumdu çok az bir meblağ
Yok itiraz etmişti sanırım cezası düşürülmüştü sanırım

Son düzenleme:

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Başkanım lazım aynem biz yüküz bilet parasinada gerek yok pasaport ver bana almanyaya gidiyim

Özgürd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Özgür dundar
Başkanım lütfen Allahın adını aldım benim bilet paramı ver valla ben ülkeye yüküm lütfen gönder beni

başkanım benim bilet nerede ben biletimi istiyorum ve lütfen dönüş bileti almayın

-CrawL

80+ Gold
Başkanım lütfen Allahın adını aldım benim bilet paramı ver valla ben ülkeye yüküm lütfen gönder beni

Gülmeyen silivride

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

Türkiye'de yaşayamam​

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,504
Üyeler
165,191
Son üye
Hk44
Top Bottom