Neler Yeni

📌 Erdoğan: "Petrol rezervi bulduk! Ekonomi canlanacak!"🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Bırak şu koyunları, amerikadan gönderilen yalanlarla yaşamaya devam etsinler. Heee heee yok de geç. TOGG İtalyadan geliyor, Doğalgaz bulunmadı Putin gönderiyor, Milli Muharip Uçak KAAN tahtadan heykel, İHA lar SİHA lar Oyuncak, Avrasyayı bunlar yaptı, İstanbul havaalanına uçak inip kalkamıyor, Sabiha Gökçen kuş yolunda uçak inip kalkmıyor, Deriner barajı photoshop, Nükleer santral patlıycak kaçın.

Gerçi Nükleer santral Türkiyede daha ilk ve Nükleer çok tehlikeli diyenler Avrupada 147 tane çalışan 8 tane yapılan santraller için: AVRUPA NE KADARDA GÜVENLİ VE MEDENİ diyorlar. Avrupa Amerika boşuna bunları fonlamıyor. Heee de geç bunlara....
Amerika'da gönderilen ne? Amerika Avrupa kimi fonluyor? Büyük oyunu görmüşsün.
Doların yükselmesi Amerika'nın oyunu zaten demi. :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Jelibon fiyatları ne âlemde dostum?
Melih Gökçek bu konuda çok ustadır.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,727
İsim
Lokman Doğan
aynen kardeş aynen diğer ülkelere de bak amerika biden istifa diye ne kadar çıldırdı bu fiyatlar tüm dünya da fırladı ve bu dönemi türkiye çok iyi atlattı reis geçenlerde yaptığı konuşmada doğalgaz faturalarının %70 ini biz ödedik dedi
Türkiye çok iyi mi atlatti ckckddkdkdk şaka mısın canım ? Ekonomiyi görmüyor musun paramızın bir kıymeti kalmış mı milletin alım gücü ortada
Bizim ülkede istifa çığlıkları 10 yildir sürüyor.d

Ekmek 5tl
Kaşar 150tl
Yoğurt 70tl
300k aldığımız ev 3mm
700tl olan kiralar 5,6,15k
600k alacağım Mustang 3mm hayal oldu
13 kişinin serveti 44mm servetini geçmiş

Ekonomi neden kötü
İşaret ettiğim aydaki manşetlere bakın
Alıntıyı görüntüle

.türk lirasını 2013-14
değerine geri getirecek

.700tl dolu kiralık evlerin
dolu olduğu

.300k aldığmız evin 3mm
olmamasına sağlayacak

.mültecileri güvenli bir şekilde geri gönderen

.Tarımı ve hayvancılığı destekleyen

.Fabrikalar açan

Bir liderin gelmesi lazım
Mucize olsa da Atam gelse
Olmadı Muharrem İnce , Sinan Ogan
Bize bunları yapacak biri lazım
Amerika mı fonlıyor be 🤣

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,727
İsim
Lokman Doğan
Ppsinden vücut yaptığını görüyorum, aynı ilgi alanına sahip biri olarak bunun nasıl mümkün olabileceğini düşünürüm. Çok değil 2020başlarında 7-8tlye aldığım tavuk göğsü 120tl, 9tlye aldığım basmati 60+TL, 8tlye aldığım 1koli yumurta 65tlye gelmiş. Nasıl hala yandaş anlam veremem:')
Hocam bunlarin ebeveynleri akpde üye bu da aile sayesinde fonlaniyor tek açıklamasi
Ben de öyle olsam ekmek yediğim yere laf etttirmem .d

İceWolf

80+ Silver
Amerika'da gönderilen ne? Amerika Avrupa kimi fonluyor? Büyük oyunu görmüşsün.
Doların yükselmesi Amerika'nın oyunu zaten demi. :d

Melih Gökçek bu konuda çok ustadır.
PARA canım, cash. Medyascope dan tutta birsürü muhalif site parayı nerden alıyomuş görebilirsin kör değilsen. Sadece sitelerine gir ve destekçileri olan şirketleri google amcanda arat yeter. Bunu beceremezsen Amerika ve Avrupa her yıl Türkiyedeki hangi medya ve sosyal medya şirketlerine kaç para gönderiyor yayınlıyorlar. Ne muhalifler var o listelerde ne isimler var görmen lazım. Ulan bizim emperyalist karşıtı muhalifleri Amerikadan hatta Pentagonun şirketlerinden para alan uşak haline getiren sisteme yazıklar olsun....
Aynısını yapıyorlar zaten. Ekmek yedikleri Amerika ne derse onu yapıyorlar....

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
PARA canım, cash. Medyascope dan tutta birsürü muhalif site parayı nerden alıyomuş görebilirsin kör değilsen. Sadece sitelerine gir ve destekçileri olan şirketleri google amcanda arat yeter. Bunu beceremezsen Amerika ve Avrupa her yıl Türkiyedeki hangi medya ve sosyal medya şirketlerine kaç para gönderiyor yayınlıyorlar. Ne muhalifler var o listelerde ne isimler var görmen lazım. Ulan bizim emperyalist karşıtı muhalifleri Amerikadan hatta Pentagonun şirketlerinden para alan uşak haline getiren sisteme yazıklar olsun....

Dediklerin gerçekçi değil ona bakarsan rte ABD uşağı oluyor. :D

123kral14

80+ Silver
Hocam bunlarin ebeveynleri akpde üye bu da aile sayesinde fonlaniyor tek açıklamasi
bir şey demek istemiyorum kankam bizi bize kırdırıyorlar bilmem ne falan dersiniz en başta kendiniz yaparsınız
köpek gibi saldırdınız karşı tarafın kendini ifade etmesine dahi izin vermediniz
sizi bu röportajlar ve osan uurun programında kuruyorlar gelip millete patlatıyorlar

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,727
İsim
Lokman Doğan

La ckcdkkx tiktokculara reklam veren amerika mi ? Geçen biri açıkladı akpartiden reklam aldık diye şu bu görüntü Netflix dizisinden değil diyen ablamkz .d

Şu lafi yediririm de neyse .d kimin kemik peşinde olduğu belli :)
köpek gibi saldırdınız

123kral14

80+ Silver
La ckcdkkx tiktokculara reklam veren amerika mi ? Geçen biri açıkladı akpartiden reklam aldık diye şu bu görüntü Netflix dizisinden değil diyen ablamkz .d

Şu lafi yediririm de neyse .d kimin kemik peşinde olduğu belli :)
hahaha kanka baksana hala sinirlisin normal bir benzetme yaptım ve herkese söyledim genel olarak istanbul da çok sık kullanan bir benzetme nesine alındın yok yediririm falan haahaha
benim kimseyle derdim yok böyle şeyler içinde kimsenin kalbini kırmam ama karşı taraf asla bu tutumla yaklaşmadı bana bu tavırları beni olduğum yere daha çok bağlı kıldı
hadi eyvallah

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,418
Üyeler
161,456
Son üye
Ömerrr Bey