The King of Comedy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
yaptıkları zam değil ki enflasyon farkını tam olmasa da veriyorlar.
Bana bi yardım edermisiniz bluetho kulaklıkla alkalı sen edemiceksen yonlendirirmisinUlen len seçim mi yaklaşıp duru yoksa len
Bana bi yardım edermisiniz bluetho kulaklıkla alkalı sen edemiceksen yonlendirirmisinÇin modelli ekonomi deniliyordu, hadi bakalım.
Artık sayıları daha fazla söyleriz bir şey alırken.
Bence ayrı bir konu aç dostum.Bana bi yardım edermisiniz bluetho kulaklıkla alkalı sen edemiceksen yonlendirirmisin
konu aç dostumBana bi yardım edermisiniz bluetho kulaklıkla alkalı sen edemiceksen yonlendirirmisin
Haklusında konu açtımda bakan eden yok ve mak konu yukseltmedekonu aç dostum
bunun yeri değil gibi ne dersin
maaş %30 olsa enflasyon ve artan maaşı gören uyanık ahlaksızlar yüzünden ürünlere nerden baksan min %25-%50 arası zam geliyor her seferinde o yüzden artmaması çok daha iyi olurdu ama illede yapıyorlar işte, 5 10 yıl sonra ekmek 50 tl bile olur ustaYORUM SİZİN...
Kayseri'de Femaş Metal Sanayii İşçileriyle Buluşma programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili umut veren açıklamalarda bulundu.
Temmuz ayında asgari ücreti 5 bin 500 TL'ye çıkardıklarını hatırlatan Erdoğan: "Yılbaşında inşallah bu tabloyu yine değerlendirecek gerekeni yine yapacağız. Vatandaşımızdan sabır bekliyorum." dedi.
"ENFLASYON ORANLARI 40-50 YILIN EN YÜKSEK SEVİYESİNE ULAŞTI"
Dünyamız son yarım asrın en büyük ekonomik sarsıntıların birini yaşıyor. Petroldeki aşırı artışın tetiklediği küresel enflasyon insanlığın öncelikli meselelerinden biri haline geldi. Enflasyon oranları son 40-50 yılın en yüksek seviyelerine ulaştı. Dünyanın geri kalanını sömürerek refah düzeni kuranlar ekonominin gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kaldı. Salgında vatandaşlarını ölüme terk edenler bugün hayat pahalılığı karşısında aynı kayıtsızlığı sergiliyor. Örnek gösterilen devletlerin küresel tehditler karşısında nasıl sağa sola savrulduklarını görüyoruz. Döviz ve enflasyonda görülen tırmanma bu etkilerin başında görülüyor. Bu tabloyu düzeltmek için samimiyetle çalışıyoruz.