Neler Yeni

Erdoğan yine yaptı yapacağını

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Kaç ay ders çalıştım kitaplara okullara dünyanın parasını döktü ailem ama onlar hiçbir şey yapmadan girebiliyor boşa giden tek şeyimiz para değil emek ve zaman geri gelmiyor

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
LESGO
böyle devam lütfen birbirine düşsünler
1624610151205.png

MENGELE88

80+ Bronze
Cumhuriyet ve laiklik yok edilince böyle oluyor.

Yakında ülkenin ismi emirlik,islam devleti etc olarak değiştirilir.

Esadı hedef aldı yobazlar,çünkü laikti adam sonunda kazançlı çıktı jihadçı pis nüfusunu türkiyeye pasladı şuan afterparty yapıyorlar.

Son düzenleme:

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Burada Katarlılarla ilgili hiçbir şey demiyor. Katarlılar bağışla girebiliyor diyordun. Şimdi Katar Kraliyet ailesinden bahsediyorsun. İkisinin arasında dağlar kadar fark var. Katarlılar mı, Katar kraliyet ailesi mi karar ver.
Katarlılar ile ilgili bir şey demesine gerek yok ki. Sen Harvarda parayla ögrenci alinmiyor diyorsun bende alınıyor diye bir kaynak atıyorum. Katarlilar degil butun irklar bağışla girebiliyor. Hem Yerli Katarlılar ve Kraliyet Ailesi arasında neredeyse fark yok. İkiside çok zengin. Katardaki fakir insanlar Katarli değil Taylandlı falan.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Katarlılar ile ilgili bir şey demesine gerek yok ki. Sen Harvarda parayla ögrenci alinmiyor diyorsun bende alınıyor diye bir kaynak atıyorum. Katarlilar degil butun irklar bağışla girebiliyor. Hem Yerli Katarlılar ve Kraliyet Ailesi arasında neredeyse fark yok. İkiside çok zengin. Katardaki fakir insanlar Katarli değil Taylandlı falan.
Anladım dostum peki.

AxTecAs

80+
Bu ülkede okuyayım bir ümit seçimlerde muhalefet kazanırsa belki düzeliriz diyordum artık o ümidimi de kaybettim. Boşa duruyoruz gibi geliyor bu ülkede.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Top Bottom