Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,873
- İsim
- Okan Aslantaș
%50yi geciyordu desek daha dogru olur. O secimi kazandigi zamanki erdoganla simdi arasında daglar kadar fark var. Paragoz calan cirpan birine donustu. Hicbirseye aciklik getirmiyor. Ulkenin kendi baskanlari kendi halkina yalan soyluyor. Sirf oy toplamak icin gecen sivastaki bir arkadaşım anlatti. Yasi kucuk olan cocuklari okullardan toplayip oy nasil kullanilir bakin bu ulkeyi akp yonetiyor. Sizde oy kullanacaginiz zaman akpye atin tamammi diye gozunun onunde cocuklari manupule etmeye calismislar. Sahsen dunku jahrein yayinini izledikten sonra neden diger siyasi partiler boyle bir seye cesaret edemiyor. Sayet erken secime gidilmezse 2023deki secimde akpnin kaybedecegine adim gibi eminim. Soyle bir ornek daha veriyim geceki cuma namazinda hoca dua ediyor iste Allah ulkemize zer zeval vermesin felan. Herkes amin diyor bende dahil. En son șöyle birsey dedi imam Allah ülkemizin devlet baskanina da zer zeval vermesin dedi. 1 tane bile amin sesi cikmadi. Ciktiysada ben duymadim.Mansur Yavaş %50 üzeri oyu alamaz hocam. Partisinden fazla oy alan bir adam var karşısında. Muhalefetin tek çaresi, HDP kanadından da oy alabilecek bir adayla seçimi ikinci tura koymak. Başka türlü mümkün değil kazanmaları. Bu yüzden Mansur Yavaş'ı aday göstermeyecekler. Partiden ayrılıp kendi adaylığını koyabilir ama muhalefetin çatı adayı olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
HDP seçmeni Mansur Yavaş'a oy verir mi sizce? HDP oylarına muhtaç olan taraf Ak parti değil ki; muhalif kanadı. Erdoğan, bunların oyunu almadan da %50'yi geçiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende sana 100₺'lik ne istersen atarım. İster steam cüzdanına, ister banka hesabına. Muhalefet kanadı 2023'te kazanamayacak.
Not: herhangi bir siyasi partiyi tutmuyorum. Sadece ülkenin bu hallere düșmesine acıyorum. Keșke daha iyi șartlar altında yönetilebilsek.