Neler Yeni

Erdoğan'a Verildiği Söylenen "Yahudi Cesaret Ödülü" Yalanı Ortaya Çıktı!

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Mansur Yavaş %50 üzeri oyu alamaz hocam. Partisinden fazla oy alan bir adam var karşısında. Muhalefetin tek çaresi, HDP kanadından da oy alabilecek bir adayla seçimi ikinci tura koymak. Başka türlü mümkün değil kazanmaları. Bu yüzden Mansur Yavaş'ı aday göstermeyecekler. Partiden ayrılıp kendi adaylığını koyabilir ama muhalefetin çatı adayı olamaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

HDP seçmeni Mansur Yavaş'a oy verir mi sizce? HDP oylarına muhtaç olan taraf Ak parti değil ki; muhalif kanadı. Erdoğan, bunların oyunu almadan da %50'yi geçiyor.

Bende sana 100₺'lik ne istersen atarım. İster steam cüzdanına, ister banka hesabına. Muhalefet kanadı 2023'te kazanamayacak.
%50yi geciyordu desek daha dogru olur. O secimi kazandigi zamanki erdoganla simdi arasında daglar kadar fark var. Paragoz calan cirpan birine donustu. Hicbirseye aciklik getirmiyor. Ulkenin kendi baskanlari kendi halkina yalan soyluyor. Sirf oy toplamak icin gecen sivastaki bir arkadaşım anlatti. Yasi kucuk olan cocuklari okullardan toplayip oy nasil kullanilir bakin bu ulkeyi akp yonetiyor. Sizde oy kullanacaginiz zaman akpye atin tamammi diye gozunun onunde cocuklari manupule etmeye calismislar. Sahsen dunku jahrein yayinini izledikten sonra neden diger siyasi partiler boyle bir seye cesaret edemiyor. Sayet erken secime gidilmezse 2023deki secimde akpnin kaybedecegine adim gibi eminim. Soyle bir ornek daha veriyim geceki cuma namazinda hoca dua ediyor iste Allah ulkemize zer zeval vermesin felan. Herkes amin diyor bende dahil. En son șöyle birsey dedi imam Allah ülkemizin devlet baskanina da zer zeval vermesin dedi. 1 tane bile amin sesi cikmadi. Ciktiysada ben duymadim.

Not: herhangi bir siyasi partiyi tutmuyorum. Sadece ülkenin bu hallere düșmesine acıyorum. Keșke daha iyi șartlar altında yönetilebilsek.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mansur Yavaş %50 üzeri oyu alamaz hocam. Partisinden fazla oy alan bir adam var karşısında. Muhalefetin tek çaresi, HDP kanadından da oy alabilecek bir adayla seçimi ikinci tura koymak. Başka türlü mümkün değil kazanmaları. Bu yüzden Mansur Yavaş'ı aday göstermeyecekler. Partiden ayrılıp kendi adaylığını koyabilir ama muhalefetin çatı adayı olamaz.

HDP seçmeni Mansur Yavaş'a oy verir mi sizce? HDP oylarına muhtaç olan taraf Ak parti değil ki; muhalif kanadı. Erdoğan, bunların oyunu almadan da %50'yi geçiyor.

Bende sana 100₺'lik ne istersen atarım. İster steam cüzdanına, ister banka hesabına. Muhalefet kanadı 2023'te kazanamayacak.
+1

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
%50yi geciyordu desek daha dogru olur.
Hangi ankette %50'yi geçiyor hocam?

O secimi kazandigi zamanki erdoganla simdi arasında daglar kadar fark var. Paragoz calan cirpan birine donustu. Hicbirseye aciklik getirmiyor. Ulkenin kendi baskanlari kendi halkina yalan soyluyor.
Bence eskisinden daha iyi yönetiyor ve eski sistemden daha şeffaf, açıklanabilir işler yapıyorlar.

Sirf oy toplamak icin gecen sivastaki bir arkadaşım anlatti. Yasi kucuk olan cocuklari okullardan toplayip oy nasil kullanilir bakin bu ulkeyi akp yonetiyor. Sizde oy kullanacaginiz zaman akpye atin tamammi diye gozunun onunde cocuklari manupule etmeye calismislar. Sahsen dunku jahrein yayinini izledikten sonra neden diger siyasi partiler boyle bir seye cesaret edemiyor.
Hocam, bu anlattığınız palavra gibi geliyor. Görmeden mümkün değil inanmam. Bende yaşıyorum bu ülkede, ben de okula gidiyorum. Böyle tek bir olay bile görmedim.

Sayet erken secime gidilmezse 2023deki secimde akpnin kaybedecegine adim gibi eminim. Soyle bir ornek daha veriyim geceki cuma namazinda hoca dua ediyor iste Allah ulkemize zer zeval vermesin felan. Herkes amin diyor bende dahil. En son șöyle birsey dedi imam Allah ülkemizin devlet baskanina da zer zeval vermesin dedi. 1 tane bile amin sesi cikmadi. Ciktiysada ben duymadim.
Bu olayda hiç inandırıcı gelmedi. Her Cuma camiye giderim, İmam'ın direkt Erdoğan'a dua ettiği pek olmaz ama ettiğinde de herkes amin der.

Not: herhangi bir siyasi partiyi tutmuyorum. Sadece ülkenin bu hallere düșmesine acıyorum. Keșke daha iyi șartlar altında yönetilebilsek.
Ben Ak Parti'yi tutuyorum. "Siyasi parti tutmuyorum fakat Erdoğan'a muhalifim." diyenler de pek inandırıcı gelmiyor bana. Kusura bakma.

Ayrıca, Erdoğan'dan daha iyi yönetecek bir lider yok. Olsa, ona oy verirdim.

Bağırtttı
Dediğin partinin oyları belirlemiyor çok bir önemi yok Mansur %50yi rahat geçiyor
Hangi ankette Mansur Yavaş %50'yi geçiyor hocam? Şaka mısınız? Muhalif taraflı anketlerde bile %50'yi bulamıyorlar. Görürsünüz, Mansur Yavaş çatı adayı olmayacak. Yapmayacaklar.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

Bence eskisinden daha iyi yönetiyor ve eski sistemden daha şeffaf, açıklanabilir işler yapıyorlar.

Hocam, bu anlattığınız palavra gibi geliyor. Görmeden mümkün değil inanmam. Bende yaşıyorum bu ülkede, ben de okula gidiyorum. Böyle tek bir olay bile görmedim.

Bu olayda hiç inandırıcı gelmedi. Her Cuma camiye giderim, İmam'ın direkt Erdoğan'a dua ettiği pek olmaz ama ettiğinde de herkes amin der.

Ben Ak Parti'yi tutuyorum. "Siyasi parti tutmuyorum fakat Erdoğan'a muhalifim." diyenler de pek inandırıcı gelmiyor bana. Kusura bakma.

Hangi ankette Mansur Yavaş %50'yi geçiyor hocam? Şaka mısınız? Muhalif taraflı anketlerde bile %50'yi bulamıyorlar. Görürsünüz, Mansur Yavaş çatı adayı olmayacak. Yapmayacaklar.
Kimseyi zorla inandıracak halim yok. Ister inan ister inanma. Kimseyle tartıșmaya girmek de istemiyorum. Siyasi tartıșmaların sonu iyi bitmiyor çünkü.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Muhammet Trabzon
Kimseyi zorla inandıracak halim yok. Ister inan ister inanma.
Düzgünce bir soru soruyorum. Açıklama yapamıyorsun. Elinde delil yok çünkü. Peki hocam, sen Mansur Yavaş'ın tek başına aday olacağını ve %50'yi kazanacağınızı hayâl et. 2023'te görüşürüz.

Kimseyle tartıșmaya girmek de istemiyorum. Siyasi tartıșmaların sonu iyi bitmiyor çünkü.
Ben bu forumda çok tartıştım, karşımdaki ne kadar çirkinleşirse çirkinleşsin hiçbir zaman üslûbumu bozmadım. Senle konuşurken de aynısı olur.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș

Benim yazdigimi keske daha duzgun okusaydiniz. Ben, siz yukarida arkadas erdogan hdp oylarini vs almadan %50 yi geciyor deyince. Bende geciyordu yani 2023 secimlerinde gecemeyecek bence diye ima etmiștim. Fakat siz yanlıș anladiniz. fakat aciklama yapamiyorsun felan hos degil konusma tarzin. Ayrica 2021 metropoll anketlerine de burdan ulasabilirsin https://tr-sputniknews-com.cdn.ampproject.org/v/s/tr.sputniknews.com/amp/turkiye/202105211044557885-metropoll-anketi-imamoglu-yavas-ve-aksener-erdogandan-fazla-oy-aliyor/?amp_js_v=a6&amp_gsa=1&usqp=mq331AQHKAFQArABIA==#aoh=16218123099193&referrer=https://www.google.com&amp_tf=%1$s alanından&ampshare=https://tr.sputniknews.com/turkiye/202105211044557885-metropoll-anketi-imamoglu-yavas-ve-aksener-erdogandan-fazla-oy-aliyor/
Kimseye aciklama borcum yok. Siz once okudugunuzu anlayin daha sonra dersiniz sunu hayal edin diye

Top Bottom