Neler Yeni

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Ya aslında şöyle bak;
Zaten rte ve kk kafa kafaya gidecekler ve ikisinden birisi kazanacak sadece diğer adayların zaten kazanmasının zerre imkanı yok. İnce'ye oy vermek isterim ama versem bir şey değişmeyecek inan bana. KK ye verme düşüncesi maalesef tek mantıklı seçenek geliyor ama ne bileyim ya. Sadece İnce'ye sıcak bakıyorum diğerleri maalesef beş kuruş etmez.
bende senin gibi düşüyorum fakat diğerleri beş kuruş etmez biraz yanlış bi düşünce, ne kadar kazanma ihtimali en düşük aday olsa bile Sinan Oğan nitelik olarak öne geçiyor

99723

80+ Silver
iki tarafta hiç iyi değil Allah sonumuzu hayır etsin
O iş öyle değil iki tarfta iyi değil diyorsun 21 yıldır AKP hükümeti tarafından yönetiliyorsun önce bir seç beğenmezsen eleştir bu seçimi kaybederse CHP eleştirme gibi bir lüksün de olmayacak Hür Dava Partisi ile birleşti millet vekilliği verdi adamlara durum ciddi yani Ne mutlu Türk'üm diyene yasaklanacak durumun ciddiyetini anlamalısınız artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
serdar efe
bıcağı sokup kaçandan değil bıcağı sokup geri çekenden korkucaksın derler .

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
KK şu an en mantıklı seçenek çünkü bu seçimin 2. tura kalma gibi bir lüksü olmamalı bence.
Maalesef mecbur kk'ye vereceğim. 22 senedir iktidarda kaldılar. tayyipin karşısında kk den başka kimse fazla oy alıp geçemeyeceği için mecbur kk diyorum.

Reindi

80+ Silver
O iş öyle değil iki tarfta iyi değil diyorsun 21 yıldır AKP hükümeti tarafından yönetiliyorsun önce bir seç beğenmezsen eleştir bu seçimi kaybederse CHP eleştirme gibi bir lüksün de olmayacak Hür Dava Partisi ile birleşti millet vekilliği verdi adamlara durum ciddi yani Ne mutlu Türk'üm diyene yasaklanacak durumun ciddiyetini anlamalısınız artık.
ilk turda kimseye atmam ama ikinci turda iskendere basmayı düşünüyorum

99723

80+ Silver
Maalesef mecbur kk'ye vereceğim. 22 senedir iktidarda kaldılar. tayyipin karşısında kk den başka kimse fazla oy alıp geçemeyeceği için mecbur kk diyorum.
En mantıklı ve doğru karar keşke herkes sizin düşüncenizde olsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk turda kimseye atmam ama ikinci turda iskendere basmayı düşünüyorum
Umarım şaka dır dediğin ironi olsun o bile komik değil.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu saatten sonra ağızlarıyla kuş yakalasarsa yemez bitti artık he gelecek kişi iyi mi yapacak ihtimal vermiyorum ama bunlarda gidecek yeni bir oluşum gelecek ne muhalefet ne iktidar tek gerçek gençlik

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
öyle düşünürsek Millet İttifakı içerisinde de var Türk kavramına karşı olan şahıslar, hatta Cb yardımcısı olucak yani

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Aynen kardeşim aras kargo.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR