Neler Yeni

Erdoğanın kılıçdaroğlu ifşası videosu gerçek mi?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Edit: Değilmiş
bu videoda çok komik bir montajla gelecek denen kk ifşa videosu gösteriliyor. Bu video gerçekten oldu mu? Mitingi zamanım olmadığı için izleyemedim. Ama olduysa ve bu montaja inanan olduysa bayaa gülerim.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
IMG_20230507_233036.jpg

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
bu videoda çok komik bir montajla gelecek denen kk ifşa videosu gösteriliyor. Bu video gerçekten oldu mu? Mitingi zamanım olmadığı için izleyemedim. Ama olduysa ve bu montaja inanan olduysa bayaa gülerim.
knk yolda bok gördüm kesin kk yapmıştır desem ona bile inanacak insanlar var bu soruyu sorman bile hata fbhzxdhn

Hocam merak ettiğimden soruyorum neden muharrem ince?
kazanmak isteseydi mansur yavaş aday olurdu

son bir ayda aday oldu

77 tane farklı partiden millet vekili chp listesine girdi

bir tarafta eski akp bir tarafta yeni

hoca efendi diyenler

mülteci , özelleştirme

zorda olan malum kişinin hemen İmdat'ına yetişmesi gaf ustası

bir tarafta hizolar , diğer tarafta gizli ortak

0.1 oy oranı olan partiler bakanlık alacak

hem cumhur hem millet adama saldırıyor sürekli doğru yolda olduğu için

adam kazandı dedi diye dalga geçenler izlesin

babalada kumpas kuruldu saygı sınırları içinde soru sorulmadığı için saygı sınırlarında cevap verilemezdi(çoğunluk kimdi bakarsınız)

hep üslup la vurdular olmadı vefa(genel başkanlık için aday olmam)

ses kayıtlarını çıkardılar görevli ile adam haklı sürekli biri tekrar ederse sende söversin

muhammed yakutun fake 400k hesabında sarayın adamı diye tweet atıldı

şimdi bu fake hesap bunu attı yapanlarda oy bölüyor diyenler
IMG_6535 (1).jpeg

https://twitter.com/ironik_li
bu hesap sahibi metocü kimi desteklediğini bakarsanız anlarsınız

bazı hataları olmuş olabilir üslup ile
bir insanın üslubu düzelebilir ama karakteri asla

adam sadece memleketi için çalışmak istiyor

oy bölüyor diyenler
aday olmasaydı muharrem ince oy kullanmaya gitmeyecektim
aslında akp oylarını bölüyor
ailem katı akp hepsi muharrem inceye vericek

Son düzenleme:

Megan

80+ Silver
Uygunsuz davranış
bir akpli tayyip ne derse herşeye inanır örnek @Megan uçuyoz demi knk
Sizin sıkıntılarınız mı var forumdan başka hayatınız yok mu nerede siyaset konusu orada benim adım geçiyor boş boş etiketleyip durmayın farklı düşüncelere saygı duymayı öğrenin, farklı düşüncelere tahammül edecek kadar gelişin.

Ben isveçte falan yaşamıyorum ben de her şeyin farkındayım enflasyonun farkındayım ama sizin abarttığınız kadar fakir yok hele hele aç kimse yok. Öyle haberde gördüğünüz çöpten ekmek toplayanlara inanırsanız sizin işiniz zor. Şu an asgari ücretli çalışan bile rahatça geçiniyor belki villa alamaz, maldivlere tatile gidemez, ferrariye binemez ama çok rahat da geçiniyor. Fakirseniz siz geçmişinizi sorgulayın önce, biz de gördük fakirliği her şeyin suçlusu enflasyon veya iktidar değildir. Zamanında ben de öyle düşünürdüm.
Kabul edin ya da etmeyin bu iktidar ülkeye çok iyi şeyler kattı katmaya da devam ediyor, siz şimdi dersiniz hiçbir şey yapmadı diye. Kusursuz değil hataları var tabii ki kimse yok demiyor.
Şehitlerin faillerinin desteklediğini destekliyorsanız size kalmış iş. Şu an hdpsinden, pkksından, abd,fransa falan herkes iktidarın düşmesini istiyor. Belliki var bir rahatsızlıkları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi la uçuyoz :ROFLMAO: :ROFLMAO:
togg yiyoruz olm
gaz içiyoruz gaz
petrol sobeledik
sürekli zam yaptık alım gücü aynı kaldı
Aha bak heykel yemekten nöronu kalmamış bir tek hücreli daha. Heykelle karnını doyurursun artık, petrol çıktığı gün zengin olacaktın dimi?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sizin sıkıntılarınız mı var forumdan başka hayatınız yok mu nerede siyaset konusu orada benim adım geçiyor boş boş etiketleyip durmayın farklı düşüncelere saygı duymayı öğrenin, farklı düşüncelere tahammül edecek kadar gelişin.

Ben isveçte falan yaşamıyorum ben de her şeyin farkındayım enflasyonun farkındayım ama sizin abarttığınız kadar fakir yok hele hele aç kimse yok. Öyle haberde gördüğünüz çöpten ekmek toplayanlara inanırsanız sizin işiniz zor. Şu an asgari ücretli çalışan bile rahatça geçiniyor belki villa alamaz, maldivlere tatile gidemez, ferrariye binemez ama çok rahat da geçiniyor. Fakirseniz siz geçmişinizi sorgulayın önce, biz de gördük fakirliği her şeyin suçlusu enflasyon veya iktidar değildir. Zamanında ben de öyle düşünürdüm.
Kabul edin ya da etmeyin bu iktidar ülkeye çok iyi şeyler kattı katmaya da devam ediyor, siz şimdi dersiniz hiçbir şey yapmadı diye. Kusursuz değil hataları var tabii ki kimse yok demiyor.
Şehitlerin faillerinin desteklediğini destekliyorsanız size kalmış iş. Şu an hdpsinden, pkksından, abd,fransa falan herkes iktidarın düşmesini istiyor. Belliki var bir rahatsızlıkları.

Aha bak heykel yemekten nöronu kalmamış bir tek hücreli daha. Heykelle karnını doyurursun artık, petrol çıktığı gün zengin olacaktın dimi?
AKP Lİ MİSİN LAN SEN😡

Megan

80+ Silver

Uygunsuz davranış mı ahahahah
A*tal demek uygunsuz değil ama bu yorum uygunsuzsa helal olsun

AKP Lİ MİSİN LAN SEN😡
İster akpli olurum ister chpli sanane allah allah tiplemelere bak nasıl bir mağarada yaşıyorsunuz etrafınızda sizinle aynı düşünmeyen hiçbir arkadaşınız yok mu?

arturo

80+ Silver
kazanmak isteseydi mansur yavaş aday olurdu

son bir ayda aday oldu

77 tane farklı partiden millet vekili chp listesine girdi

bir tarafta eski akp bir tarafta yeni

hoca efendi diyenler

mülteci , özelleştirme

zorda olan malum kişinin hemen İmdat'ına yetişmesi gaf ustası

bir tarafta hizolar , diğer tarafta gizli ortak

0.1 oy oranı olan partiler bakanlık alacak

hem cumhur hem millet adama saldırıyor sürekli doğru yolda olduğu için

adam kazandı dedi diye dalga geçenler izlesin

babalada kumpas kuruldu saygı sınırları içinde soru sorulmadığı için saygı sınırlarında cevap verilemezdi(çoğunluk kimdi bakarsınız)

hep üslup la vurdular olmadı vefa(genel başkanlık için aday olmam)

ses kayıtlarını çıkardılar görevli ile adam haklı sürekli biri tekrar ederse sende söversin

muhammed yakutun fake 400k hesabında sarayın adamı diye tweet atıldı

şimdi bu fake hesap bunu attı yapanlarda oy bölüyor diyenler
Alıntıyı görüntüle

https://twitter.com/ironik_li
bu hesap sahibi metocü kimi desteklediğini bakarsanız anlarsınız

bazı hataları olmuş olabilir üslup ile
bir insanın üslubu düzelebilir ama karakteri asla

adam sadece memleketi için çalışmak istiyor

oy bölüyor diyenler
aday olmasaydı muharrem ince oy kullanmaya gitmeyecektim
aslında akp oylarını bölüyor
ailem katı akp hepsi muharrem inceye vericek
Hocam dediklerinizin büyük bir çoğunluğuna katılıyorum ama değişim istiyorsak kk başka çaremiz yok Muharrem incenin bir ekibi bile yok. Ben şahsen Bilge yılmaz gibi adamlara güvenirim ekonomiyi düzeltirse bir bu adam düzeltir.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.

knk yolda bok gördüm kesin kk yapmıştır desem ona bile inanacak insanlar var bu soruyu sorman bile hata fbhzxdhn

bir akpli tayyip ne derse herşeye inanır örnek @Megan uçuyoz demi knk
Arkadaşlar neyini anlamadınız ben bu ifşaladığı gerçek mi diye değil bu ifşaladığı video gerçek mi diye sordum çünkü klavyeye otursam daha iyi ifşa yapardım. Yani bı miting de böyle bi kılıçdar ifşası oldu mu gerçekten konuyu okuyun da cevap verin.
NOT: ''Edit: değilmiş'' yazısını modlardan biri mi yaptı ben yapmadım çünkü bi gerildim

Top Bottom