Neler Yeni

Erdoğanın kılıçdaroğlu ifşası videosu gerçek mi?

Aha bak heykel yemekten nöronu kalmamış bir tek hücreli daha. Heykelle karnını doyurursun artık, petrol çıktığı gün zengin olacaktın dimi?
makarna ekmek yemekten sağlıklı düşünemiyor arkadaş neden uyarı veriyorsunuz ki :ROFLMAO:
doları 2tl den alıp 20tl yapmakta başarı dimi:ROFLMAO:
lale devri bitiyor be abem:ROFLMAO:
evlenirken eşinizi araştırın soyunu olan çocuğuz oluyor :ROFLMAO:

2015 yılında 300k aldığımız ev 3.5 milyon
2013 yılında aldığımız evler 45k,80k arası , sıfır opel astra ile kafa kafaya eve girdik
sen ne anlatıyon oksijen israfı savunuyor bir de

NightWish2434

80+ Silver
Edit: Değilmiş
bu videoda çok komik bir montajla gelecek denen kk ifşa videosu gösteriliyor. Bu video gerçekten oldu mu? Mitingi zamanım olmadığı için izleyemedim. Ama olduysa ve bu montaja inanan olduysa bayaa gülerim.
Sence Hulk gerçek olabilir mi

Hocam dediklerinizin büyük bir çoğunluğuna katılıyorum ama değişim istiyorsak kk başka çaremiz yok Muharrem incenin bir ekibi bile yok. Ben şahsen Bilge yılmaz gibi adamlara güvenirim ekonomiyi düzeltirse bir bu adam düzeltir.
3 tane bakanlık çıkar biliyor musun ?
araştırmanı tavsiye ederim
kazanırsa topal ördek olacak parlamento da ama halkıma şikayet ederim dedi
bir gazeteci de sordu bu hedef göstermek değilimdir diye gülmeye başladı
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş çoğunluğu yok ama yönetiyor
istediğini atayabilir ama KK yapamaz ortak çok , kazanırsa bile erken seçime gidilir
rte %71 oyla geri getiricekler

Megan

80+ Silver
makarna ekmek yemekten sağlıklı düşünemiyor arkadaş neden uyarı veriyorsunuz ki :ROFLMAO:
doları 2tl den alıp 20tl yapmakta başarı dimi:ROFLMAO:
lale devri bitiyor be abem:ROFLMAO:
evlenirken eşinizi araştırın soyunu olan çocuğuz oluyor :ROFLMAO:

2015 yılında 300k aldığımız ev 3.5 milyon
2013 yılında aldığımız evler 45k,80k arası , sıfır opel astra ile kafa kafaya eve girdik
sen ne anlatıyon oksijen israfı savunuyor bir de
Hepsinde aynı kalıplaşmış cümleler daha irade sahibi olmayan,kendi başına bir şeyler düşünemeyip sağdan soldan duyduklarına körü körüne inanan, akıldan noksan cümle kuramayan, 3 iq varlıklar söz sahibi olmuş. Eğitim önemli ya sizin gibi cahilleri görünce o kadar iyi anlıyorum ki

arturo

80+ Silver
3 tane bakanlık çıkar biliyor musun ?
araştırmanı tavsiye ederim
kazanırsa topal ördek olacak parlamento da ama halkıma şikayet ederim dedi
bir gazeteci de sordu bu hedef göstermek değilimdir diye gülmeye başladı
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş çoğunluğu yok ama yönetiyor
istediğini atayabilir ama KK yapamaz ortak çok , kazanırsa bile erken seçime gidilir
rte %71 oyla geri getiricekler
silindi

Hepsinde aynı kalıplaşmış cümleler daha irade sahibi olmayan,kendi başına bir şeyler düşünemeyip sağdan soldan duyduklarına körü körüne inanan, akıldan noksan cümle kuramayan, 3 iq varlıklar söz sahibi olmuş. Eğitim önemli ya sizin gibi cahilleri görünce o kadar iyi anlıyorum ki
sen çıkarların için savunmaya devam edeceksin
ben kendi fikirlerimi savunmaya devam edeceğim
bizim durumumuz iyi patron ummanlı
tekrar kazansa bile umrum da olmaz biliyor musun
markette yoğurt , kaşar , yumurta fiyatlarına bakıp düşünüp geri dönen alamayan insanlar gördüm
ben fikirlerimi önde tutarım , çıkarlarımı değil
sende bu profili yansıtıyon

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Eğitim önemli dimi ama eğitim sistemimi-

Madem sistem sana bir şey katmadı sen kendine bir şeyler katıp neresi iyiyse oraya gitmeye çalışacaksın. Bi size işlemiyor zaten sistem.
ilk okul mezunu üniversite öğrencilerine seminer verirse sence okuma hevesi kalırmı
sen bana IQ bahsedemezsin aynı kulvarlarda bile değiliz bilmem anlata bildim mi
markette yoğurt , kaşar , yumurta fiyatlarına bakıp düşünüp geri dönen alamayan insanlar gördüm
sende bu profili yansıtıyon @Megan

Megan

80+ Silver
sende bu profili yansıtıyon
Niye tek taraflı düşünmekten baika bir şey yapmıyorsunuz? Önce şunu sorgulayın şu an alım gücü düşük, kazanabilecek olanlar kazanırsa ne değişecek? Alım gücü artsa bile o kadar şey kötüye gidecek ki, sırf cebiniz dolsun diye de pkknın desteklediklerine verecekseniz o sizin karakterinizle alakalı. Dışardaki o kadar emeğiyle zengin olmuşlar nasıl oluyor? Geçen bir haber gördüm çocuğuna mama alamıyormuş araştırdım kadının kocası kumar bağımlısıymış. Demek ki her zaman sorun iktidarda olmuyormuş.

Bundan önceyi de biliyoruz 20.yüzyılda diğer ülkeler marsa giderken trde başörtüsü gibi sorunlarla uğraşılıyordu. Cebiniz dolsun diye aynı zihniyete verecekseniz sizin sorununuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk okul mezunu üniversite öğrencilerine seminer verirse sence okuma hevesi kalırmı
sen bana IQ bahsedemezsin aynı kulvarlarda bile değiliz bilmem anlata bildim mi
Anlata bildin :D yazmayı öğren önce daha kendi dilinden haberin yok.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Niye tek taraflı düşünmekten baika bir şey yapmıyorsunuz? Önce şunu sorgulayın şu an alım gücü düşük, kazanabilecek olanlar kazanırsa ne değişecek? Alım gücü artsa bile o kadar şey kötüye gidecek ki, sırf cebiniz dolsun diye de pkknın desteklediklerine verecekseniz o sizin karakterinizle alakalı. Dışardaki o kadar emeğiyle zengin olmuşlar nasıl oluyor? Geçen bir haber gördüm çocuğuna mama alamıyormuş araştırdım kadının kocası kumar bağımlısıymış. Demek ki her zaman sorun iktidarda olmuyormuş.

Bundan önceyi de biliyoruz 20.yüzyılda diğer ülkeler marsa giderken trde başörtüsü gibi sorunlarla uğraşılıyordu. Cebiniz dolsun diye aynı zihniyete verecekseniz sizin sorununuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlata bildin :D yazmayı öğren önce daha kendi dilinden haberin yok.
ÖRNEĞE BAK AMSKDHSİHSİSSHSİSOSĞSHSĞSSİSHSİSHWĞSHSİSBSİDGŞAGZISİSDHHSĞ

Top Bottom