Neler Yeni

Erdoğanın kılıçdaroğlu ifşası videosu gerçek mi?

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Edit: Değilmiş
bu videoda çok komik bir montajla gelecek denen kk ifşa videosu gösteriliyor. Bu video gerçekten oldu mu? Mitingi zamanım olmadığı için izleyemedim. Ama olduysa ve bu montaja inanan olduysa bayaa gülerim.
%100 gerçek! Şüphesi olanın tez vakit kellesi vurula! Ben videodaki binary koduyum.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bu seçim birinci tur biter mi kendinizi kandırmayın
İkinci tur KK kalırsa tabii ki de RTE verecem dermişim🤣
KK verecem
Dostum bak seçim anketlerine. Eskiden bazıları yandaş olur rte yi yüzde 60 70 bile yapardı şu an hepsinde kk önde bazılarında fark atıyor.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
%100 gerçek! Şüphesi olanın tez vakit kellesi vurula! Ben videodaki binary koduyum.
Şu an kızgınlıktan patlayacağım banlancam aw. Lan iki saattir montajın çok komik ve inandırıcı olmadığını ve böyle rezil bi montajla miting de bi şey varmıydı diye sordum

Dostum bak seçim anketlerine. Eskiden bazıları yandaş olur rte yi yüzde 60 70 bile yapardı şu an hepsinde kk önde bazılarında fark atıyor.
Dostum ikinci tura kalacak ilk turda bu seçimi kazandırıcaklarınımı
sanıyorsun lütfen yapmayın böyle ikinci tura KK kalırsa tabii ki de vericem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben türkiye tarihi ve siyasi tarihiji araştırmak için günlerimi aylarımı veriyorum dediğine bak tiktokdan video atıp.
Hocam kendinle çelişme be tiktok dan almam zorunamı gitti
söylenenlere bak doğru

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Şu an kızgınlıktan patlayacağım banlancam aw. Lan iki saattir montajın çok komik ve inandırıcı olmadığını ve böyle rezil bi montajla miting de bi şey varmıydı diye sordum
Sakin ya şurada 65 gün sonra foruma gitmişiz. İnsan hoşgeldin der menenemen abi ya...

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Sakin ya şurada 65 gün sonra foruma gitmişiz. İnsan hoşgeldin der menenemen abi ya...
Reis aynı şeyi okumadan 2 3 kişi daha yaptı bana bi şeyler olmaya başladı neyse hg .d

asgari ücretli rahat geçiniyormuşmuş
1683733952514.jpeg

@Megan

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bak kardeşim kılıçdaroğlu nerde ülkeyi yönetti adam diyorki kılıçdaröglü hani fındığa 4 dolar zam yapcaktı diyor erdoğan muharrem davasını satıp gitti oraya kılıçdaroğlu onu ikna etmeye çalıştı ama hırş uğruna gitti muharrem ince sinan oğanın 4 5 ay öncesine kadar erdoğanı öven tweetleri çıktı daha ne olcak %1 %3 alcak adamlara veriyorsunuz sonra oylar bölünüyor ve 5 sene daha akpye devam ediyoruz böyle bi kafa olabilirmi zaten ülkeyi kılıçdaroğlu yönetmicek tam olarak 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı var onlarada danışacak sizlwr anketlere bakarsanız anlarsınız dediğimi beni böyle 2 saat yazdırıyorsunuz.
Hocam araştırmadan oy bölüyor diyenlerin yaptığı sahte belgelerle bana şey yapma yok 10 tane yardımcı olsun daha ilk turda biteceğini düşünen birine yazmayacağım daha siyaset tarihi araştırmacısı yım diyip YouTube video atman garip

asgari ücretli rahat geçiniyormuşmuş
Alıntıyı görüntüle

@Megan
Ban yedi la o 🤣🤣

Hocam araştırmadan oy bölüyor diyenlerin yaptığı sahte belgelerle bana şey yapma yok 10 tane yardımcı olsun daha ilk turda biteceğini düşünen birine yazmayacağım daha siyaset tarihi araştırmacısı yım diyip YouTube video atman garip

Ban yedi la o 🤣🤣
İyi oldu

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İngilizce ve rusça konuşabilen aday varsa onu seçin. Tercumançı parası cebinizde kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,628
Üyeler
161,881
Son üye
ızzy6s
Top Bottom